Home Melodi Grand Prix Semifinalen i DMGP 2020 – Artister og sangskrivere reagerer på de sociale...

Semifinalen i DMGP 2020 – Artister og sangskrivere reagerer på de sociale medier

Foto: Anders Fredslund-Hansen, Kenny Duerlund og Søren Okholm (Facebook/Instagram)

Klokken 16.15 i dag fik vi sat navn på de 3 semifinalister, som har vundet deres respektive dueller og dermed er sikkert videre til finalen i Royal Arena 7. marts.
Vi har samlet lidt op på de reaktioner, der er kommet – både de positive og negative.

Et par opslag nedsnævrer også feltet af deltagere, som er tilbage til at få et wildcard i konkurrencen.

Søren Okholm, som dystede mod BEN & TAN og SamSara siger direkte, at han ikke er videre og hellere ikke har fået et wildcard. Han har desuden oplyst, at han spurgte DR om lov, før han opdaterede med nyheden.

Thomas Reil, som har været med til skrive ‘We could be so beaultiful’ sunget af MieLou har ligeledes lavet en opdatering, som peger i retning af, at sangen definitivt er ude. “I slipper foreløbigt for ret meget mere om denne sang. Men til foråret vender Mie stærkt tilbage med nye sange…”.
MieLou dystede mod Sander Sanchez og Emil.

Emil afslører derimod ikke noget om udfaldet, men skriver at der stadig er chancer for, at sangen kan komme med på et wildcard.

Går vi ud fra, at MieLou på baggrund af ovenstående opdatering, er ude af DMGP 2020, så har vi kun 4 artister tilbage, som kæmper om 2 wildcards. Det er Jamie Talbot, SamSara, Emil og Nick Jones.

Taknemmelige og overvældede finalister

En begejstret jury

Brian Rice, som var jurymedlem i Region Sjælland, er begejstret for resultatet af afstemningen i distrikt Øst og krydser fingre for, at BEN & TAN også vinder i Royal Arena den 7. marts.

På fredag den 31. januar afsløres både de 2 wildcards og de 5 forhåndsudvalgte finalister fra DR.

Translate »
Exit mobile version