Home EuroStars Anja Nissen klar med ny, personlig single om at miste en man...

Anja Nissen klar med ny, personlig single om at miste en man elsker

Foto: Mette Christensen | www.good-evening-europe.dk

“IF WE ONLY HAD TONIGHT”

Ude på alle danske streamingtjenester 3. juli 2020.

Anja Nissen vandt Dansk Melodi Grand Prix 2017 med sangen ‘Where I Am‘ og sikrede efterfølgende Danmark en finaleplads takket være sin store stemme og stærke optræden på scenen i Kiev.

I dag udkommer MGP Anja’s nye single IF WE ONLY HAD TONIGHT, som er hendes første egenproducerede og er blevet til efter kæresten befandt sig i en livstruende situation på det universitet, han går på i Los Angeles.

Sangen er produceret af Ludvig Brygmann og mixet af Jakob Groth. Amerikanske Brent Baccetti har co-skrevet sangen med Anja.

IF WE ONLY HAD TONIGHT er en stærk sang om hvordan man ville reagere, når livet synger på sidste vers – og man får en sidste chance til at sige farvel.

– Tanken om at blive adskilt – og miste en man elsker – på grund af ekstreme omstændigheder, fik mig til tangenterne

Anja Nissen

Nu er Anja og den danske (bornholmske) kæreste adskilt af en anden ekstrem omstændighed – Coronakrisen og de dertil hørende restriktioner. Kæresten er i Los Angeles og Anja i København. Og den nye single kunne ikke være mere aktuel:

– Min kæreste og jeg er ikke de eneste, der ikke kan se hinanden for tiden. Jeg føler mig derfor overbevist om, at flere kan relatere til sangen. Uvisheden om hvornår man kommer til at se hinanden igen, og hvad der pludseligt og voldsomt kan ramme hele verden, gør det bare tydeligere, hvor vigtigt, det er at leve i nu´et.

Anja

www.anjanissenmusic.com

Find Anja Nissen på Instagram

Translate »
Exit mobile version