Home Eurovision Song Contest Trods tekniske vanskeligheder ved første prøve: Der er styr på SABAs optræden

Trods tekniske vanskeligheder ved første prøve: Der er styr på SABAs optræden

Foto: Sarah Louise Bennett EBU

Ved onsdagens første gennemgang var der problemer med den danske optræden. Vi har taget en snak med SABA’s manager, Anders Fredslund-Hansen, for at høre hvad der er op og ned, og om SABA er klar til torsdagens semifinale.

Onsdag eftermiddag blev der afholdt dress rehearsal for semifinale 2 for første gang. Det er her, producere, teknikere, værter og kunstnere for første gang prøver at køre showet igennem som var det et live-show. Og det er måske meget heldigt for Danmark, at man havde denne prøve, for det gik ikke helt problemfrit.

SABA kom skævt fra start, og skulle bruge et par minutter på at synge sig rent ind på sangen. Det udløste lidt forvirring på pressepladserne omkring hvad der egentlig var gået galt.

Heldigvis viser det sig, at det er en af de ting, som kan fikses. Det fortæller SABA’s manager, Anders Fredslund-Hansen, til Good Evening Europe.

Ved generalprøven havde scenefolkene nogle problemer med at nå at få Østrigs gear ud (Østrig er på før Danmark, red.), så hele placeringen af SABA og hendes podium havde produktionen nogle store udfordringer med. Jeg ved faktisk ikke, om de fik placeret hende helt rigtigt. Det gav noget usikkerhed, for SABA kan godt lide, at der er styr på tingene, og hun vil gerne kunne være i kontrol.

Anders Fredslund-Hansen

Da generalprøven var slut, fik SABA og teamet lov at lave en positionsprøve, hvor de placerede alt udstyr på scenen igen, fik styr på hvor alt skulle være, og at al teknik virkede. Og det hjalp. Allerede ved aftenens anden generalprøve var der bedre styr på SABAs optræden.

Selvfølgelig var der småting, det er der jo altid, men hvis hun går ud i aften og leverer som hun gjorde ved anden generalprøve, så er jeg glad. Hun havde også en prøve dagen før, hvor hun var endnu bedre.

Anders Fredslund-Hansen

De tekniske problemer har heller ikke haft nogen negativ indvirkning på SABAs humør, fortæller manageren.

Hun var i højt humør efter anden generalprøve. Det er jo sjovt at sidde i green room bagefter, når der også er publikum med. Hun er jo en cirkushest, der venter på at komme i manegen, og jeg tror, hun kommer til at gøre det rigtig godt, når det gælder.

Anders Fredslund-Hansen

Torsdagens semifinale starter kl. 21:00. Husk at sige til alle jeres venner i udlandet, at de skal stemme på sang nummer 7.

Translate »
Exit mobile version