AQUA udgiver “I am what I am” – Copenhagen 2021 WorldPride Anthem

AQUA har i dag udgivet deres fortolkning af den ikoniske LGBTI+ klassiker “I AM WHAT I AM” til Copenhagen 2021 Worldpride.

Over fire årtier er Gloria Gaynors disco klassiker ‘I am what I am’ blevet et symbol på personlig frihed og en global hymne for LGBTI+ fællesskabet.

‘I am what I am’ kom frem i 1983 i den Tony Award-vindende Broadway musical “La Cage aux Folles” fremført af karakteren Albin Mougeotte spillet af George Hearn. Sangen blev samme år udgivet som single af Gloria Gaynor, der fik et kæmpe hit i både Europa og USA.

Advertisement

I samarbejde med Copenhagen 2021 og Somersby har AQUA nu udgivet deres fortolkning af den ikoniske klassiker og inviterer musikelskere over hele verden til at deltage i fejringen af den kommende WorldPride fra 12. – 22. august i Købehavn og Malmø.

Lene Nystrøm er stolt over at gå i Gloria Gaynors fodspor og hun føler, at det unikke, kreative samarbejde med Pride-bevægelsen repræsenterer en milepæl for AQUA i forhold til at give noget tilbage til LGBTI+ fællesskabet, som altid har omfavnet de festlige toner fra AQUA.

Lyt til ‘I am what Iam’ her >>