“Daddy’s got a gun and I gotta run” – Tim Schou jagtet af vred far med jagtgevær i ny musikvideo

Den danske Eurovision-helt fra ‘A Friend in London’, singer-songwriter Tim Schou er aktuel med sin nye single kaldet “Run Run Run Run Run” og den tilhørende musikvideo, der på en meget humoristisk måde illustrerer hvorfor Tim skal løbe.

I 2011 gav han sammen med vennerne i ‘A Friend in London’ Danmark en flot 5. plads i Eurovision Song Contest med ‘A New Tomorrow’. Han gik efterfølgende solo og har de sidste 5 år rejst rundt i USA uden en fast base og arbejdet med sin musik.

Advertisement

Sidste år sprang han ud som Melfest-sangskriver i Sverige med sangen ‘Kiss You Goodbye’ sunget af Anton Hagmand.

I går udkom Tim Schou’s nyeste single “Run Run Run Run Run” med sin tilhørende musikvideo, der på humoristisk vis illustrerer omkvædet ‘Daddy’s got a gun and I gotta run’.

NCIS-skuespiller og kendt amerikansk Youtuber på rollelisten

På rollelisten byder videoen, udover Tim Schou selv, også på NCIS-skuespiller Thomas Owen i rollen som den overbeskyttende, jagtgeværs-bevæbnede far, og den kendte amerikanske Youtuber Lexi Collins som datteren, der i skjul inviterer Schou på besøg, mens faren er ude.

Videoen er i øvrigt filmet i et Hollywood-hus, som er ejet af selveste Dave Mustaine, der både har været en del af Metallica og Megadeth.
Singlen havde oprindeligt titlen “Daddy’s Got A Gun”, hvilket senere blev ændret til “Run Run Run Run Run”:

“Vi snakkede endda om at udskifte jagtgeværet i musikvideoen med en baguette – økologisk selvfølgelig”, siger Schou i en pressemeddelelse.

Bemærk også videoens ansvarsfraskrivelse , som bl.a. garanterer, at ingen enhjørninger, ponyer, sommerfugle eller killinger blev skadet i videoen, ligesom der ikke blev taget nogle mødomme eller undfanget børn under optagelserne.

Lyt til sangen på diverse streamingtjenester her.