Her er opfølgeren til ‘Higher Ground’: Rasmussen klar med ‘Go Beyond’

Foto: Jonas Rasmussen i videoen til 'Go Beyond' (Screenshot)

Med en flot 9. plads ved finalen i Eurovision Song Contest sikrede han Danmark den bedste placering i konkurrencen siden 2014. Med sin stærke stemme, autentiske look, imponerende show og iørefaldende sang tog han de europæiske fans og tv-seere med storm.

Efter succesen og den travle tid der fulgte, er vores alle sammens danske Eurovision-viking med efternavnet Rasmussen tilbage. Den nye sang har titlen ‘Go Beyond’ og er endnu engang skrevet af de 2 svenskere Niklas Arn og Karl Eurén i samarbejde med Rasmussen selv.

Rasmussen oplyser i øvrigt til Good Evening Europe, at samarbejdet med Arn og Eurén også fortsætter efter denne singleudgivelse.

Advertisement


En anden side af Rasmussen

‘Go Beyond’ er en sang, der med et mere elektronisk og uptempo udtryk, viser Rasmussen fra en anden side end Higher Ground. Men også en sang hvis dramatik og kraft i musik og fortælling tydeligt peger tilbage på forgængeren.

Hvad skal der til, før vi lærer af vores fejl? Og kan vi genskabe tillid, hvis ikke vi går længere, end vi plejer?

Rasmussen, om ‘Go Beyond’

Singlen, som ligger på både Spotity og ITunes, ledsages af den flotte video, som du kan se herunder. Vidoen er lavet af Tobbe Sjökexet Carlsson.

Sidder du allerede nu og synger med på ‘Go Beyond’, men endnu ikke helt har lært teksten, så er der hjælp af hente herunder:

Lyrics, Rasmussen ‘Go Beyond’

Rasmussen fortsætter i ‘Time of my Life’ til marts

Rasmussen drager ud på landevejen igen til marts/april med det show, som han også spillede sidste forår “Time of my Life”, som er en hyldestkoncert til 80’er musikken. Du kan finde spillesteder- og datoer på firserne.dk.
Showet kommer bl.a. til Odense, Silkeborg, Horsens, Århus, Aalborg og København.

https://www.facebook.com/FirserneForever/videos/991942054263740/