Megara – “11:11” | Panelet bedømmer San Marino (ESC 2024)

“Panelet bedømmer” er tilbage og klar til Eurovision 2024-sæsonen med afstemning, reviews og reaction videoer. Som en optakt til Eurovision Song Contest 2024 vurderer vi alle årets 37 bidrag og kårer vores vinder frem mod prøvestart i Malmø.

Som en del af vores optakt til årets store musikfest har vi traditionen tro lyttet til årets sange, givet point og lavet reviews. Fra den 30. marts 2024 tæller vi ned med én sang pr. dag.

Advertisement

“Panelet bedømmer” er lavet i samarbejde med den danske fanklub, MelodiGrandPrixfans.dk (OGAE Danmark).
13 personer har afgivet sine stemmer og udover de skrevne artikler her på Good Evening Europe, så vil repræsentanter fra GEE og OGAE Danmark diskutere årets bidrag i vores serie af video reviews, hvor vi også deler resultatet af den samlede afstemning.

Husk at abonnere på vores Youtube-kanal, så du får en notifikation, når der er nye videoer ude.

Vi har som altid brug for dig! Hjælp os med at sprede Eurovision-stemning. Del din mening og dine gæt i kommentarsporet på vores Facebook-opslag og @tag gerne dine Eurovision-venner i opslagene.

Læs alt om Eurovision Song Contest 2024 >>

Afstemning

Reviews

San Marino klarer sig overordnet set meget dårligt i Eurovision, og jeg er overbevist om, at i år ikke kommer til at være nogen undtagelse. Nummeret mangler sammenhæng og performancen får mig til at tænke, at de prøver at gøre noget skævt og anderledes bare for at gøre det, og ikke fordi der er en kunstnerisk eller performancemæssig ambition bag.

Clara

What am I looking at? dette bliver ikke året hvor San Marino kaster fordums dårlige præstationer af sig! Den gakkede rock performance er bedre repræsenteret ved andre lande. Det her er der noget amatøristisk og ugennemført over. Jeg griner ikke og jeg stamper ikke foden rytmisk i gulvet til det her. Jeg stirrer bare vantro på den optræden. Det virker som det nummer, der blev hevet med i den nationale finale for at peppe showet lidt op, men som ingen havde set vinde. Det gjorde den så, men endestationen for den overraskelse bliver semifinalen.

Mette S

Det her er i en genre, som virkelig ikke taler til mig. Med fare for at lyde som en endnu mere gammel mand end jeg er i forvejen, så bliver det en omgang larm. Liveudgaven fra Una Vocce var rimelig miserabel, nok som resultat af en blanding af dårlig produktion, dårlig mikrofonteknik og en forsanger som mistede pusten undervejs. Det lyder bedre på den indspillede version, men det gør stadig ikke noget for mig.

Mikal

San Marino har de senere år haft en af de længste udvælgelser i Europa. I år med auditions, 5 semifinaler, en second chance og en finale. Ser man bort fra kvaliteten på landets seneste Eurovision bidrag, så kunne en sådan udvælgelse godt have skruet ens forventninger lidt i vejret. Men jeg har igen måttet placere San Marino i Button 5. 11:11 virker i mine øjne både outdated, rodet og umelodisk uden skyggen af et memorabelt omkvæd. Der skal mere end en farverig og energisk optræden til at give San Marino en finaleplads i Malmø. Jeg savner Valentina og Serhat!

Mette C

Videopanelet bedømmer

https://www.youtube.com/watch?v=aMzrmyGR-X4

Om afstemningen:
I panelet sidder 13 personer med forskellig baggrund, som alle har det til fælles, at de elsker Eurovision Song Contest og har fulgt konkurrencen tæt i flere år.

Hvert medlem har – uden at diskutere eller udveksle holdninger med de øvrige panelmedlemmer – vurderet hvert enkelt bidrag og rangeret årets sange jf. Eurovision-skalaen.

I vores video reviews tager vores faste videopanel bestående Simon, Daniel og Mikal samt gæster de 37 bidrag under (k)ærlig behandling og præsenterer desuden resultatet fra det samlede panel.

Det samlede panel består af:
– Aleksander Pagels
– Asger Bach Holst 
– Clara Amalie Singerholm Christiansen
– Daniel Nitz Andresen
– Mette Christensen
– Mette T. Svendsen
– Michael Thygesen
– Mila Kovalj
– Morten Kaiser
– Nicole Nitz Andresen
– Simon Falk
– Zakarias de los Reyes

Video