GEE-panelets reviews: Slovenien (Eurovision 2020)

Foto: Bojan Simončič

Vi er glade for at kunne præsentere en ny omgang af ‘Good Evening Europe-panelet’, hvor vi vil diskutere og rangere årets 41 Eurovision-bidrag, som jo desværre ikke får lov til at dyste i Rotterdam.


Efter skuffelsen over aflysningen af årets Eurovision Song Contest og den kommende tur til Rotterdam så småt har lagt sig, så har vi med fornyet mod og entusiasme kastet os ud i at diskutere årets “could have been”-Eurovision-bidrag og til sidst kåre en vinder.

Advertisement

Men vi har brug for jer! Hjælp os med at dele Eurovision-stemning i den kommende periode, der jo ikke bliver helt, som vi havde ønsket os: Del din mening i vores opslag på Facebook og @tag gerne dine Eurovision-venner i opslagene. Det er altid sjovest at diskutere sangene med andre 🙂

Om panelet:
I Good Evening Europe-panelet sidder 8 personer med forskellig baggrund, som alle har det til fælles, at de elsker Eurovision Song Contest og har fulgt konkurrencen tæt i flere år. Du kan læse mere om, hvad de 8 jurymedlemmer anser som den “perfekte vindersang” og få en introduktion til jurymedlemmerne her.

Vi har en bl.a. en tidligere DMGP-deltager og kandidat i musikvidenskab med speciale i Eurovision, 3 tidligere medlemmer af fanjuryen i Dansk Melodi Grand Prix, en tidligere radiovært, en finsk poptøs som elsker Chanée og N’Evergreen, en fodboldfan og tidligere komiker, en softwareudvikler og ikke mindst en fyr, der kan spille brudstykker af alle ESC-vindere på klaver.

Regler og point:
Hvert medlem har – uden at diskutere eller udveksle holdninger med de øvrige jurymedlemmer – rangeret hvert enkelt bidrag og tildelt det en karakter jf. Eurovision-skalaen mellem 1 og 12.
Du kan se medlemmernes point nederst i artiklen samt bidragets gennemsnit.

Læs ogsåPræsentation af Good Evening Europe-panelet – Eurovision 2020

Ana Soklič – Voda

Balkan-ballader kan være flotte. De kan være følelsesmæssige. Og de kan være alt for meget af det hele. Den her er pæn og nydelig, men udover sproget er der intet der afslører den er fra Balkan, og ligesom med Albaniens ender den bare med ikke at ville nogen alt for meget. Det kommer man ikke så langt med i Eurovision, så ikke det store antal points fra mig i denne omgang.

Simon

Et ganske fint bidrag fra Slovenien i år, men så heller ikke meget mere end det. Nummeret er ganske let at fordøje, men også absolut ganske let at glemme igen. 

Clara

Vi er endnu engang ude i et af de bidrag, der hverken kan eller vil noget som helst. Hvis man ville have det bedste ud af Voda, så skulle man nok planlægge den med et startnummer midt i feltet, så folk kunne tage sig en tissepause uden at gå glip af showet.

Daniel

Ana gav os under ‘Eurovision Home Concerts’ en helt fantastisk version af ‘Suus’ og demonstrerede her sine imponerende vokale færdigheder.
Jeg synes desværre ikke ‘Voda’ lader Ana blomstre på samme måde.
Selvom det er en ganske fin sang, så efterlader den ikke meget indtryk, og er glemt når stemmerne skal afgives.

Mette