The Rainbow Cabaret fejrer diversiteten i et underholdende helaftensshow

Foto: Johan Klitgaard

Pressemeddelelse: ‘The Rainbow Cabaret’ på Magasinet i Odense den 6. november 2021

THE RAINBOW CABARET er et festfyrværkeri af et fusions-scenekunstprojekt, der gennem store armbevægelser og høj performance-kvalitet fejrer diversiteten. 

Advertisement

I en tid, hvor seksualitet, kønsidentitet og normer skaber stor debat i samfundet, har vi skabt et show, der bakker op om retten til ikke blot at være sig selv, men til at fejre lige præcis hvem man er med stolthed.

For at gøre dette, har vi samlet et hold professionelle Drag performere, sangere, cirkusartister og dansere fra hele Danmark, heriblandt:

  • HELENA HEAVENSKY – Danmarks 3 x kronede og dygtigste Drag Queen
  • JUDII TRENCH – Live-syngende Crooner
  • CLAIRE COUTURE – Fierce Diva Drag
  • LINE STAUN JENSEN – Sangerinde & Skuespiller
  • YLVA MAIA – Contortionist & Cirkusartist 
  • … samt vores suveræne Rainbow Dansere

Sammen udgør holdet et stærkt, alsidigt og professionelt team med masser af erfaring fra den danske scenekunstbranche. 

The Rainbow Cabaret med Michael Skytte
The Rainbow Cabaret – Foto: Johan Klitgaard

En fejring af individets frihed, stolthed og diversitet

THE RAINBOW CABARET er et stilbevidst mix af klassisk kabaret, showstoppende musical og contemporary musik, vi kender fra radioen. Alle med en fælles æstetik, som danner rammen om et underholdende og indholdsrigt helaftensshow. 

Showets dramaturgi følger den traditionelle varieté-stil, hvor showet bygges op af soloartisternes individuelle optrædener. Som en del af projektets fusion-genre samles disse gennem informative speaks og fællesnumre, som taler ind i den overordnede røde tråd og showets intention: at inspirere til kærlighed og fejre individets frihed, stolthed og diversitet. 

Du kan opleve THE RAINBOW CABARET på Magasinet i Odense, lørdag den 6/11 kl. 19.30.
Billetsalget er i gang.

Køb billetter her >>

Vigtigt at slå et slag for LGBTQIA+ miljøet

Bag THE RAINBOW CABARET står Michael Skytte – også kendt som Helena Heavensky – som mange bl.a. kender fra Drag konkurrencen Nattens Dronning, der hvert år finder sted i Odense. Michael Skytte har vundet konkurrencen de 3 sidste gange, han har deltaget og er dermed flere gange kronet som én af Danmarks bedste Drag Queens:
– En titel som jeg er ekstremt ærefuld, ærekær og taknemmelig for at have og bære!, fortæller Michael Skytte.

Michael Skytte privat – Foto: Anders Dalmose

Michael skytte har i mange år gået med en drøm i maven om at lave et nyt show-koncept. En slags Drag kabaret, hvor publikum skulle opleve mere end “kun” drag shows.

Jeg brainstormede, udviklede, sammensatte og slettede det hele igen for at starte forfra. For nu at ende med et – hvis jeg selv må sige det – fantastisk koncept.

Michael Skytte om The Rainbow Cabaret

Det er dog ikke kun lysten til at underholde og give publikum en god oplevelse, der har fået Michael til at kaste sig ud i projektet. For ham er det også vigtigt at bruge det privilegie og den platform, han har fået som Drag performer til mere end blot at underholde:

Som der står over Det Kongelige Teaters gamle scene ‘EJ blot til lyst’, så er det for mig vigtigt at slå et slag for lgbtqia+ miljøet, for medmenneskelighed og for retten til at være sig selv.

Michael Skytte

– Det at vide at der findes andre som en selv. At der findes andre, som tænder på alt imellem mænd og kvinder, at der findes folk der har det svært i hverdagen. Men også at fortælle publikum: “Hey venner – vi er der sgu ikke helt endnu!”, forklarer Michael Skytte.

The Rainbow Cabaret kommer til Odense den 6. november 2021 | Foto: Johan Klitgaard

En peptalk til sit 10-årige jeg: “You are amazing”

I THE RAINBOW CABARET vil man på flere måder, kunne opleve, høre og måske også visuelt se nogle af de medvirkendes private historier:

A lot of nights you will lie in bed, with the nightlamp-cord around your neck, to end the Hell you live in. But you are strongminded, and I know it’s hard, but I promise you! Life will be amazing. Life will be good!

And you were born to stand out! you know why? ‘Cause you are amazing!’

Michael Skytte’s peptalk til sit 10-årige jeg

Så kort sagt: en professionel forestilling med noget på hjerte, hvor alle er velkomne!

Galleri

Du kan følge THE RAINBOW CABARET på Facebook her >>