Nyt onlinefællesskab med fokus på Eurovision og Dansk Melodi Grand Prix på Discord

Filip Dirchsen er én af grundlæggerne bag et nyt onlinefællesskab for danske fans af Melodi Grand Prix og Eurovision Song Contest på Discord. Han opfordrer andre fans til at være med.

Discord er en slags socialt medie, hvor man kan snakke og skrive med andre brugere. Tre danske fans har oprettet MelodiFestHyggeDK, som er en dansk gruppe (server) med fokus på Melodi Grand Prix, Eurovision Song Contest og Junior Eurovision.

Advertisement

Serveren blev startet, fordi der mangler flere steder online for danske Melodi Grand Prix og Eurovision Fans. derfor valgte jeg og 2 andre at starte en Discord server for danske fans. Vi søgte også andre steder for fans men de er ikke dansk-sprogede, hvilket vi synes der manglede.

Filip Dirchsen

De tre grundlæggere ønskede sig et online fællesskab for danske fans hvor man kunne møde andre, finde venner samt skrive og snakke med andre, som har samme passion for Melodi Grand Prix og Eurovision.

Vi håber, at vi kan få noget godt ud af det, f.eks. gode samtaler og gode diskussioner, som ikke stikker helt af

Filip Dirchsen

MelodiFestHyggeDK kan man finde chats til både Dansk Melodi Grand Prix og Eurovision. Derudover bliver lagt nyheder op fra Melodi Grand Prix og Eurovision, og man kan få notifikationer, når der kommer nye videoer og nyheder og der afholdes spændende events. Serveren er generelt fyldt med venlige mennesker og et aktivt staff team, fortæller Filip Dirchsen.

MelodiFestHyggeDK er LGBT+ venlig og man har en LGBT+ rolle. På serveren kan man vælge roller, som f.eks. viser hvilke pronominer, brugerne ønsker at blive tiltalt med, eller hvilke emner, man gerne vil snakke om.

Gruppen benytter admins, ligesom man kender det fra f.eks. Facebook.

Livestreaming af fantasi Eurovision med fagjury og seerafstemning

Vi laver vores egen fantasiversion af Eurovision, som bliver streamet live, hvor alle serverens medlemmer kan være med til at vælge vinderen. Vores eget Eurovision har endda en ægte fungerende fagjury.

Filip Dirchsen

Serveren har sin egen version af Eurovision i “Clone Hero”, hvor sangene fra det virkelige Eurovision spilles og man sidder i voice chat og lytter med. Bagefter kan alle så stemme. Der er både en computergenereret fagjury og en seerafstemning, hvor brugerne repræsenterer hvert sit land.

Den er en god server, hvor man kan komme og tale om sine særinteresser inden for Eurovision

Admin på MelodiFestHyggeDK

“Hvis det lyder som noget for dig og du har en interesse indenfor Melodi Grand Prix og Eurovision, så join da serveren”, lyder opfordringen fra Filip Dirchsen.

MelodiFestHyggeDK på Discord