Natalia Barbu- “In The Middle” | Panelet bedømmer Moldova (ESC 2024)

“Panelet bedømmer” er tilbage og klar til Eurovision 2024-sæsonen med afstemning, reviews og reaction videoer. Som en optakt til Eurovision Song Contest 2024 vurderer vi alle årets 37 bidrag og kårer vores vinder frem mod prøvestart i Malmø.

Som en del af vores optakt til årets store musikfest har vi traditionen tro lyttet til årets sange, givet point og lavet reviews. Fra den 30. marts 2024 tæller vi ned med én sang pr. dag.

Advertisement

“Panelet bedømmer” er lavet i samarbejde med den danske fanklub, MelodiGrandPrixfans.dk (OGAE Danmark).
13 personer har afgivet sine stemmer og udover de skrevne artikler her på Good Evening Europe, så vil repræsentanter fra GEE og OGAE Danmark diskutere årets bidrag i vores serie af video reviews, hvor vi også deler resultatet af den samlede afstemning.

Husk at abonnere på vores Youtube-kanal, så du får en notifikation, når der er nye videoer ude.

Vi har som altid brug for dig! Hjælp os med at sprede Eurovision-stemning. Del din mening og dine gæt i kommentarsporet på vores Facebook-opslag og @tag gerne dine Eurovision-venner i opslagene.

Læs alt om Eurovision Song Contest 2024 >>

Afstemning

Reviews

Moldovas generelle Eurovision statistik er meget svingende. De har endnu ikke fundet den røde tråd der sikrer dem en jævn deltagelse i konkurrencen, og for mig personligt kan Moldova let svinge imellem at være mine absolutte favoritter til at være længst nede på listen. I år tror jeg dog desværre det er det sidste.

Clara

Jeg elsker den vildt stærke personlighed, der lyser ud af både forsanger Natalie og sceneshowet. Trods de lidt primitive sceneomgivelser i den nationale finale kan jeg sagtens se denne optræden skille sig ud på den avancerede scene i Malmø. Om selve kompositionen vil gøre det i tilstrækkelig grad har jeg svært ved at blive enig med mig selv om, men noget i mig kan godt lide det her. 

Mette S

 Om man er til det her ret enkle og meget stilistiske nummer er jo en smagssag, men jeg bliver faktisk fanget af det. Jeg synes sangen har en spændende lyd, og de formår at holde mig fanget hele vejen igennem, selv om der i virkeligheden er ikke er super meget udvikling i sangen. Det er mere unikt end så meget andet i år.

Mikal

Der er langt op til “The Middle” for Moldova i denne her udgave. Jeg vil ikke engang gøre brug af den nærliggende Middle Of THe Road-beskrivelse, for der er i mine øjne ikke meget positivt at komme efter i en sang, som ikke rigtig byder nogle højdepunkter (Argrr! vi bliver in The Middle), er for repetitiv med sine  ta-ra-ra-ra-ta-ra-ra-du, ah, ah, oh, ah og leverer en tekst fyldt med clichéer.

Mette C

Videopanelet bedømmer

Om afstemningen:
I panelet sidder 13 personer med forskellig baggrund, som alle har det til fælles, at de elsker Eurovision Song Contest og har fulgt konkurrencen tæt i flere år.

Hvert medlem har – uden at diskutere eller udveksle holdninger med de øvrige panelmedlemmer – vurderet hvert enkelt bidrag og rangeret årets sange jf. Eurovision-skalaen.

I vores video reviews tager vores faste videopanel bestående Simon, Daniel og Mikal samt gæster de 37 bidrag under (k)ærlig behandling og præsenterer desuden resultatet fra det samlede panel.

Det samlede panel består af:
– Aleksander Pagels
– Asger Bach Holst 
– Clara Amalie Singerholm Christiansen
– Daniel Nitz Andresen
– Mette Christensen
– Mette T. Svendsen
– Michael Thygesen
– Mila Kovalj
– Morten Kaiser
– Nicole Nitz Andresen
– Simon Falk
– Zakarias de los Reyes

Video