Tali – “Fighter” | Panelet bedømmer Luxembourg (ESC 2024)

xr:d:DAGAy2HZyQU:20,j:8254396232227288345,t:24040611

“Panelet bedømmer” er tilbage og klar til Eurovision 2024-sæsonen med afstemning, reviews og reaction videoer. Som en optakt til Eurovision Song Contest 2024 vurderer vi alle årets 37 bidrag og kårer vores vinder frem mod prøvestart i Malmø.

Som en del af vores optakt til årets store musikfest har vi traditionen tro lyttet til årets sange, givet point og lavet reviews. Fra den 30. marts 2024 tæller vi ned med én sang pr. dag.

Advertisement

“Panelet bedømmer” er lavet i samarbejde med den danske fanklub, MelodiGrandPrixfans.dk (OGAE Danmark).
13 personer har afgivet sine stemmer og udover de skrevne artikler her på Good Evening Europe, så vil repræsentanter fra GEE og OGAE Danmark diskutere årets bidrag i vores serie af video reviews, hvor vi også deler resultatet af den samlede afstemning.

Husk at abonnere på vores Youtube-kanal, så du får en notifikation, når der er nye videoer ude.

Vi har som altid brug for dig! Hjælp os med at sprede Eurovision-stemning. Del din mening og dine gæt i kommentarsporet på vores Facebook-opslag og @tag gerne dine Eurovision-venner i opslagene.

Læs alt om Eurovision Song Contest 2024 >>

Afstemning

Reviews

Jeg kan altid virkelig godt lide at lytte til fransksproget popmusik, der er noget i sproget som virkelig er klædeligt at synge på. Jeg ved dog ikke om jeg synes, at nummeret er et stærkt nok come back til Luxembourg som har været ude af konkurrencen i en lang årrække.

Clara

Jeg elsker, at Luxembourg er tilbage i konkurrencen. De har været savnet -ikke mindst for den musikalske kvalitet, de altid har været garant for. Jeg elsker den her sang. Så melodiøs og SÅ , ja undskyld Luxembourg, fransk i sit udtryk og tradition. Mit francofile hjerte jubler og danser med til denne lækkerbisken af en popsang. Velkommen tilbage på venstre side af scoreboardet Luxembourg.

Mette S

Det er virkelig velkomment, at Luxembourg er tilbage i Eurovision – men hvor ville jeg dog have ønsket, at de havde en stærkere sang. Tali gør det fint, og der er fuld smæk på med dygtige dansere og det hele, men sangen er bare ikke det store sus. Det er forglemmelig metervarepop, som i hvert fald ikke siger mig det helt store.

Mikal

Allerførst et varmt velkommen tilbage til Luxembourg, som i årenes løb har leveret så mange flotte og mindeværdige Eurovision sange. Med “fighter” bliver jeg – trods sprog – sendt tilbage til 00’ernes skønne uptempo etno popsange fra f.eks. Azerbaijan, GRækenland, det daværende FYR Makedonien, Tyrkiet OSV.
Mixet af fransk og engelsk er lavet på en effektiv og intelligent måde – det samme kan siges om opbygningen af omkvæddet. Tali løfter “Fighter” til nye højder i sin live optræden OG MED SIN TILSTEDEVÆRELSE.
jEG SER IKKE lUXEMBOURG BLANDE SIG I TOPSTRIDEN I DEBUTÅRET, MEN TROR BESTEMT VI FÅR tALI AT SE I FINALEN.

Mette C

Videopanelet bedømmer

Om afstemningen:
I panelet sidder 13 personer med forskellig baggrund, som alle har det til fælles, at de elsker Eurovision Song Contest og har fulgt konkurrencen tæt i flere år.

Hvert medlem har – uden at diskutere eller udveksle holdninger med de øvrige panelmedlemmer – vurderet hvert enkelt bidrag og rangeret årets sange jf. Eurovision-skalaen.

I vores video reviews tager vores faste videopanel bestående Simon, Daniel og Mikal samt gæster de 37 bidrag under (k)ærlig behandling og præsenterer desuden resultatet fra det samlede panel.

Det samlede panel består af:
– Aleksander Pagels
– Asger Bach Holst 
– Clara Amalie Singerholm Christiansen
– Daniel Nitz Andresen
– Mette Christensen
– Mette T. Svendsen
– Michael Thygesen
– Mila Kovalj
– Morten Kaiser
– Nicole Nitz Andresen
– Simon Falk
– Zakarias de los Reyes

Video