Eurovision in Concert 2024 – Interviews og highlights fra årets største pre-party

Lørdag den 13. april 2024 var det tid for årets største pre-party, Eurovision in Concert 2024, i den hollandske hovedstad Amsterdam. Lige under 30 deltagere ud af årets 37 havde meldt deres ankomst til AFAS Live i Amsterdam, hvor Cornald Mass og Charlotte Perelli var værter.

Da The Class of 24 havde optrådt med deres ESC 2024 sange, fortsatte den officielle efterfest med navne som Alexander Rybak (Norge 2009), Jedward (Irland 2011 og 2012) og Efendi (Aserbajdsjan 2020 og 2021).

Advertisement

Vores egen SABA var også på plakaten, men har desværre måttet trække sig. I en mail fra teamet bag SABA har vi fået oplyst, at SABA har haft brug for at sætte tempoet ned og passe på sig selv, så hun kan være klar til det hele går løs i Malmø. Vi har med udgangspunkt i teamets ønske, valgt ikke at sætte fokus på dette, men ønsker SABA alt det bedste.

Også Polens Luna har måttet melde afbud for at passe på sin stemme.

Der var stor interesse i pressekonferencen, som blev afholdt lørdag after, hvor det forlyder at op imod 200 journalister fra både hollandske og internationale medier deltog. Good Evening Europe var naturligvis også på pletten og mødte en lang række af årets deltagere. Du kan se vores interviews herunder og live optrædener fra vores venner på Wiwibloggs nederst.

Interviews

Live optrædener – playliste