Velkommen til GEE version 2.0

I løbet af de sidste par måneder har vi arbejdet på højtryk for at færdiggøre det nye website, som er udviklet i Asp.net. På siden vil du som noget nyt kunne kommentere på alle nyheder og artikler via dit Facebook-login. Således kan du også kommentere på GEEs reviews af årets sange og dele din egen vurdering. Endvidere har vi udviklet vores egen afstemning og Pre-chart for årets sange, som vi håber du vil deltage
i.

For at tilgodese GEEs engelsksprogede besøgende, herunder de internationale Facebook-venner, vil visse dele af siden fremover være helt eller delvist på engelsk. På øvrige sider, tilbydes Googles automatiske translator.

Advertisement

Da den nye side endnu er under konstruktion, vil den “gamle” version af Good Evening Europe stadig være tilgængelig, men opdateres ikke længere. I visse dele af menuen linkes der til GEE arkiv, som er artiklerne på den gamle side.

Om GEE

Good-evening-europe har eksisteret siden 2006 på forskellige domæner, og den nuværende side blev grundlagt i starten af 2010 på
www.good-evening-europe.com
. Teamet bag siden består af Mette Christensen med ansvar for indholdet og Michael Thygesen, som har stået for programmering og it-assistance i forbindelse med udviklingen af den nye side i ASP.net og fungerer som fotograf og til tider anmelder. Good-evening-Europe er en uofficiel fanside for Dansk Melodi Grand Prix og Eurovision Song Contest og har primært fokus på de seneste nyheder fra den danske og internationale grand-prix-verden, videoer fra preselections og promotion, afstemninger, polls og pre-charts for årets bidrag samt reviews af årets bidrag.

Tilknyttet Good-evening-europe er en Facebook-profil, hvor der postes nyheder, afvikles afstemninger og diskuteres Grand Prix med andre danske og internationale fans. Good-evening-europe har endvidere en Youtube-kanal med masser af nye Eurovision-videoer. Dertil kommer Good-evening-europe-bloggen, hvor indholdet i højere grad end på websitet er af subjektiv karakter og bliver benyttet op til de forskellige Eurovision-begivenheder.

Besøg også…

GEEs Pre-chart-voting: Vær en del
af GEEs jury og støt dine favoritbidrag. Du giver points på traditionel Eurovision-vis
(12,10,8,7,6,5,4,3,2,1 points).

GEEs Pre-charts polls: Vælg dine 10
favoritter til at kvalificere sig til finalen fra semifinale 1 og 2.

Multimedia:
Se videoer fra alle årets nationale udvælgelser og præsentationer, preview-videoer
og øvrige versioner af årets bidrag. Gense årets danske bidrag eller se “The
ones that got away” – de bedste sange fra de internationale preselections.

Reviews: GEE anmelder årets 43 bidrag
med gæt på årets vindersang, top 10 osv. Første review offentliggøres d. 13. april.
Husk at dele din egen vurdering i kommentardelen.

Facebook

Tilføj gerne GEE som ven på Facebook og bliv informeret, når der sker nye ting på
siden eller der er “breaking Eurovision-news”. Klik på Like-knappen herunder,
hvis du synes godt om siden.

På forhånd tak og god fornøjelse med GEE version 2.0.

Masser af Eurovision-hilsner fra Team GEE.