Düsseldorf live 2011

Idag åbnede pressecentret og imorgen kl. 10:00 går den første kunstner på scenen i Fortuna Düsseldorf arena. Det er blevet tid til de 14 dage i Eurovisionland, som alle fans har ventet på – 2 uger med prøver, pressekonferencer, OGAE-afstemning, interviews, fester og ikke mindst masser af spænding og forventning op til de 2 semifinaler hhv. d. 10. maj og 12. maj og finalen d, 14. maj,

Team GEE har i år desværre ikke mulighed for at rapportere direkte fra Düsseldorf, men er alligevel trukket i arbejdstøjet og er parat til at samle op på alt, hvad der sker i og omkring scenen i Fortuna Düsseldorf arena.

Advertisement

De kommende 14 dage på Good-Evening-Europe.com

Du får dagligt de bedste videoer opsamlet fra de websites, som har folk i Düsseldorf. Ligeledes giver vi dig undervejs opsamlinger på reaktionerne på stedet, så du er up-to-date med, hvordan de forskellige kunstnere klarer prøverne, hvad deres sceneshow vil bestå af og endelig hvordan de enkelte landes chnacer for at kvalificere sig er.

Efter alle kunsterne i hhv. 1. og 2. semifinale og finalen har været på scenen, kører vi afstemninger, hvor du kan stemme på det bidrag, som har leveret den bedste rehearsal/performance.

Følg GEE på

Gees website: www.good-evening-europe.com

GEEs live-Youtube-kanal

Facebook-profilen, hvor der løbende uploades videoer fra prøverne og postes links til artiklerne her på GEE.

De første billeder

Du kan se billeder fra åbningen af pressecenteret idag på Eurovision.tvs officielle side.