Reviews 2011: Slovakiet

Slovakiet præsenterer os for denne semifinales første tvillingepar i form af den kvindelige duo med det opfindsomme navn “Twiins”. Senere præsenteres vi får det noget mere opdsigtsvækkende “mandlige” tvilllingepar fra Irland. Men her og nu gælder det altså
Twiins, som er en platinsælgende slovakisk duo. Duoen giver os en moderne, velproduceret popballade a la Sugababes eller den nu opløste danske succesduo Me & My.

“Still alive” er en dejlig ballade, som har potentiale til at blive et stort radiohit og er nok også blandt de mere langtidsholdbare sange i årets konkurrence. Faktisk synes jeg Twiins leverer en af de bedste og mest moderne ballader i årets konkurrence, kun overgået af Ell/Nikki fra Azerbaijan, som til Twiins fordel konkurrerer i første semifinale.

Advertisement

Om “Still alive” egner sig til Eurovision er så en anden sag. Det er en relativ stille sang, som måske ved første gennemlytning ikke gør det store indtryk. Med en start i midten af feltet, efterfulgt af Ukraines ballade kan gå lidt tabt i mængden, især taget i betragtning af at Semifinalen afsluttes af mere iøjnefaldende performances fra Estland, Irland og Danmark.

De 2 sangerinder er meget attraktive og kunne minde om en Britney Spears-dobbelt up. Det er svært at vurdere sangen, idet meget ligger i liveperformance, og da vi aldrig har hørt bidraget live, kan man kun håbe at de 2 piger rent faktisk kan synge.

Gennemsnit: 1,4

Kvalifikation: marginal finalist

Se live-version og preview-video under
Multimedia. Husk at
stemme på dine favoritter i GEEs Pre-chart Voting.

NB! ALLE REVIEWS ER SKREVET INDEN PRØVERNE GIK I GANG I DÜSSELDORF, OG PRÆSTATIONERNE HER ER DERFOR IKKE TAGET I MED BETRAGTNINGEN.