Finland: Saara Aalto udgiver ‘Wild Wild Wonderland’ den 27. april – se tracklisten

Foto: Warner Music

Finland’s Eurovision artist Saara Aalto udgiver sit 6. album “Wild Wild Wonderland” lige op til Eurovision Song Contest 2018, den 27. april. Albummet indeholder bl.a. de tre UMK-bidrag ‘Monsters’, ‘Domino’ og ‘Queens’.

Trackliste: Wild Wild Wonderland

  1. Monsters
  2. Hän
  3. Dance!!!
  4. Queens
  5. Half A Heart
  6. Dance Like Nobody’s Watching
  7. Sirens
  8. Don’t Deny Our Love
  9. My Touch
  10. Walking On Nails
  11. Domino
  12. Wild Wild Wonderland
  13. No Fear (Bonus Track)

No Fear og en sang på finsk?

Udover de tre UMK 2018-sange, så er der også blevet plads til hittet ‘No Fear’, som Saara blev nummer to med i UMK 2016.

Advertisement

Udover de sange, som vi allerede kender, så indeholder albummet ni splinternye sange. En af disse har titlen “Hän”, som på finsk kan oversættes til han/hun (I Finland eksisterer han/hun ikke). Om sangen er 100% på finsk ved vi dog på nuværende tidspunkt ikke. Saara har tidligere udgivet musik på finsk, men har senest fokuseret på engelsksproget musik.

Eurovision Wonderland Live

To dage før albummet kommer på gaden, den 25. april, så bliver Saara stjerne i sit eget show “Eurovision Wonderland Live”, hvor hun bl.a. får selskab af X Factor vinder Matt Terry. Billetter kan købes her.

Senere på årets tager Saara turné i Finland og giver koncert i 16 finske byer. Turnéen starter 17. oktober  og slutter 10. november.