Fra VM i håndbold til “DM” i musik – Tina Müller bliver den ene vært på DMGP 2021

Foto: Screenshot Youtube

Vi kender hende bedst fra sportens verden, men den 6. marts skal hun prøve kræfter med en ny disciplin. Tina Müller bliver vært på Danmarks største musikfest sammen en af Danmarks sjoveste mænd, den populære skuespiller og musiker Martin Brygmann.

Læs også: Listen over alle værter i Dansk Melodi Grand Prix-historien

Advertisement

– Jeg er enormt stolt over at få lov til at være vært på noget så traditionsrigt som Dansk Melodi Grand Prix. Jeg er selv vokset op med Grand Prix og har ligesom mange andre stået med hårbørsten i hånden og sunget med foran fjernsynet, så jeg glæder mig helt vildt til at være en del af festen og samle danskerne.

Tina Müller

– Jeg glæder mig helt afsindigt. Jeg er så stolt over at have fået den her opgave. Det er en meget fin fakkel, jeg glæder mig til at bære frem.

Martin Brygmann

Fra VM i håndbold til DM i musik

43-årige Tina Müller har i mange år arbejdet med journalistik i sportens verden. I øjeblikket ser vi hende dagligt som DR’s vært på håndboldstudiet. Hun har flere gange stået i front ved ‘Sportsgalla’, som hun også var vært på i starten af året. Derudover er hun nu også vært på programmet “Hammerslag”.

– Det er klart, det er noget andet end at stå i en håndboldhal eller på en fodboldbane, men jeg tror ikke, det bliver så meget anderledes at være vært på Grand Prix’et. Begge dele handler jo om at invitere folk med til en fælles fest, uanset om den så handler om sport eller musik

Tina Müller

Jurymedlem og sangskriver på ‘I must be crazy’

Martin Brygmann har også tidligere været vært på flere store tv-shows, senest “DR’s Store Juleshow” i december. Værtsrollen i Dansk Melodi Grand Prix er dog ny. Men 57-årige Martin Brygmann har dog tidligere sat sine ben i Grand Prix-universet. Han har tidligere været medlem af fagjuryen, ligesom han i 2005 var med til at skrive sangen ‘I Must Be Crazy’, der blev fremført af gruppen Sweethearts.

 Grand Prix’et er jo et legendarisk show, som jeg altid har fulgt med i. Det er noget, der altid har samlet os danskere

– Man kan på en måde bruge Grand Prix’et til at tage temperaturen på vores samfund og den tid, vi lever i. Når du går tilbage i arkiverne og kigger på tidligere Grand Prix’er, repræsenterer de shows jo tit de trends og emner, der fyldte i vores samfund på det tidspunkt. Det synes jeg er sjovt at være en del af.

Martin Brygmann

Show uden livepublikum – deltagerne i fokus

I år bliver DMGP afholdt uden livepublikum. Der bliver dog stadig plads til masser af fest i fjernsynet, lover Tina Müller.

– Vores største opgave er at skabe en formidabel stemning ude i stuerne, også selvom Grand Prix’et ser lidt anderledes ud i år. Jeg tror efterhånden, vi alle trænger til et skud fest og farver.

Tina Müller

Otte sange deltager i årets konkurrence, og selvom Martin Brygmann glæder sig til rollen som vært, lægger han vægt på, at det er artisterne, der er aftenens store stjerner.

– Som værter er vores opgave at binde showet sammen og skabe god stemning, men vi skal først og fremmest få artisterne til at stråle. Det er de otte artister og deres sange, der skal være i fokus, for det er deres aften.

Martin Brygmann.

Dansk Melodi Grand Prix 2021 afholdes den 6. marts. Deltagerne er endnu ikke offentliggjort.

VærtAntal shows
Jørgen de Mylius11
Volmer Sørensen5
Adam Duvå Hall3
Annette Heick3
Birthe Kjær3
Felix Smith3
Jacob Riising3
Jarl Friis-Mikkelsen3
Johannes Nymark3
Keld Heick3
Louise Wolff3
De mest brugte værter i historien

Læs også: Mens vi venter – Melodi Grand Prix 2021 hints og gæt

Comments are closed.