Grand Prix- og Melodifestivalen stjernestøv over WorldPride 2021

Foto: Screesnhot fra Youtube og Good Evening Europe

Om lidt over en måned går starten på den største LGBTI+ begivenhed i Skandinavien nogensinde, Copenhagen 2021, som er en fælles fejring af WorldPride og EuroGames og afholdes i København og Malmø fra d. 12–22 august 2021.

Arrangørerne er stadig i gang med at offentliggøre programmet, men allerede nu er der afsløret flere events, som nok vil interessere mange Grand Prix-fans.

Advertisement

Mandag den 16. august kan du opleve den populære, svenske Melodifestivalen-artist Dotter til koncerten Monday Music: Pride edition.
Onsdag den 18. august er der Disco Night Fever med Lina Hedlund og Andreas Lundstedt fra Alcazar samt Mariette og Malmö Symphony i WorldPride House i Malmø.

Torsdag den 19. august er det tid for Under The Rainbow, hvor årets 2’er fra Dansk Melodi Grand Prix, Jean Michel er på plakaten. Med sangen “Beautiful”, skrevet af blandt andre det tidligere Lighthouse X-medlem Johannes Nymark, sang Jean Michael sig tilbage i marts videre til superfinalen, hvor han dog måtte se sig slået af Fyr og Flamme.

De fleste danskere husker også den charmerende sanger fra X Factor-scenen i 2012. Siden da har den nu 33-årige Jean Michael kombineret sin passion for musikken med dans – bl.a. som en del af ensemblet hos Wallmans i Cirkusbygningen, ligesom han også har medvirket i flere musicals.


På programmet til ‘Under The Rainbow’ er også én af vores favoritter her på Good Evening Europe-redaktionen, nemlig Theo X, som er ambassadør for Copenhagen 2021. Theo X har siden 2018 udgivet 6 singler i eget navn og optrådt i bl.a. Go’ Morgen Danmark, til kronprins Frederiks private 50-års fødselsdagsfest, ved Copenhagen Pride og til Danish Rainbow Awards på TV2 Zulu.

Læs vores interview med Theo X her >>

Koncerten afholdes med publikum i K.B. Hallen og streames på storskærm i Fælledparken, hvor der også vil være barer og madboder. Uanset om man vælger at se koncerterne i K.B. Hallen eller Fælledparken, er adgangen gratis. Der skal dog bookes billet til K.B. Hallen. Billetter frigives 1. august.

Læs mere om koncerten på Copenhagen 2021 hjemmeside.

Copenhagen 2021 vil løbende afsløre flere artister i det omfattende musikprogram og øvrige kæmpestore program indenfor LGBTI+ events.

Følg med på Copenhagen 2021 Facebook side >>