JFM lancerer radiokanal med Melodi Grand Prix-musik døgnet rundt

Foto: Pressemeddelelse

I anledning af den forestående Melodi Grand Prix- og Eurovision-sæson har JFM lanceret en digital radiokanal udelukkende med Grand Prix-hits.

Som optakt til det danske Melodi Grand Prix spiller kanalen alle de store danske Grand Prix-hits, og når vinderen, der skal repræsentere Danmark ved Eurovision i Liverpool i maj, er fundet, skrues der op for alle de internationale klassikere, som Eurovision Song Contest har givet os gennem tiden.

Advertisement

Festen, farverne, følelserne og fællesskabet

Det er en kold og urolig tid vi lever i i øjeblikket, og på mange måder er der ikke meget at fejre med en fest. Ukraine, som vandt Eurovision Song Contest i 2022, har ikke engang mulighed for at være vært for finalen i år. Der er bare noget, vi altid har brug for i svære tider, og det er netop fest og farver”, siger digital programchef Morten Schou, og fortsætter:

”Uanset hvor tungt det hele kan være, så vinder festen altid til sidst. Grand Prix og Eurovision har fra begyndelsen leveret festen, farverne, følelserne, fællesskabet og en perlerække af sange, som alle kan synge med på. Vi håber vi med Grand Prix Kanalen med kan være med til
at male byen rød og kickstarte festen omkring årets største musikbegivenhed.

Sådan lytter du

Grand Prix Kanalen er tilgængelig i JFMs fire gratis radioapps, Classic FM, Skala FM, VLR og Radio Viborg og kanalen kan ligeledes høres på nettet via vlr.dk.