UK: Mae Muller “skrev en sang” og repræsenterer nu værtslandet i Liverpool

Foto: Harry Carr - Capital Records/EMI

Mae Muller har fået æren af at repræsentere UK på hjemmebane i Liverpool til Eurovision Song Contest 2023. Hun deltager med “I Wrote A Song” i finalen den 13. maj.

Det er dagen, mange har ventet på, og de sociale medier har den seneste tid været oversvømmet med rygter forud for den officielle afsløring. Efter succesen med “Space Man”, som tog 2. pladsen i 2022, lå der et kæmpe pres på BBC’s skuldre for at finde en artist, der kunne udfylde Sam Ryders store sko.

Advertisement

Valget er altså faldet på sangerinden Mae Muller. “I Wrote A Song” er skrevet af Mae Miller, Karen Poole og Lewis Thompson.

Mae Muller blev født den 26. august 1997 i London og begyndte at synge i en alder af otte. I 2017 indspillede hun nogle demoer, der blev uploadet til SoundCloud og senere sikrede hende senere en pladekontrakt på Capitol.

Mae Muller har haft en succesfuld karriere, siden hun trådte ind i branchen i 2018. Hun har varmet op for Little Mix på turné, ligesom hun selv har turneret med sin musik. Hun har også samarbejdet med kendte navne som Marshmello og Sigala.

Muller udgav sit debutalbum, “Chapter 1,” tilbage i april 2019 og har også skabt sig et navn udenfor UK. Hendes nummer “Better Days”, som er lavet i samarbejde med NEIKED og den amerikanske rapper Polo G står for over 1 milliard streams på tværs af alle platforme.