Oddstjek: Sådan har oddsene ændret sig efter prøvestart (semi 1)

Foto: Sarah Louise Bennett og Chloe Hashemi / EBU

Det er en uge siden, prøverne startede på scenen i Liverpool arena og siden da har alle 37 deltagere været på scenen til både deres 1. og 2. runde individuelle prøver. Som noget nyt i år er prøverne foregået bag lukkede døre uden adgang for pressen. Derfor er der kun kommet billeder, tekst og recap video ud fra prøverne, hvilket gør oddsene mere usikre end normalt.

Men hvordan har oddsene udviklet sig over den seneste uges tid? Vi tager et kig på semifinale 1 og på hvilke 10 lande, der står til at kvalificere sig til finalen ifølge oddsene i skrivende stund.

Advertisement

Læs også: Oddstjek: Sådan har oddsene ændret sig efter prøvestart (semi 2)

Finland og Sverige bevarer føringen

Overordnet er der ikke sket nogle ændringer i forhold til hvilke 10 lande, som ifølge bookmakerne har størst sandynlighed for at kvalificere sig fra semifinale 1. I toppen er det fortsat Loreen og Käärija, som kæmper om førstepladsen, mens Norge har mistet 1 procentpoint og er gået fra fra en delt 1. plads til en delt 3. plads. Israel derimod er kommet op på siden af Norge og er nu på en delt 3. plads.

Serbiens Luke Black står for den største fremgang procentmæssigt, men ligger stadig til en 7. plads i semifinalen.

Kroatien og Schweiz har byttet plads, mens Portugal på 10. pladsen er gået en smule frem. Det er samme er Holland, som er gået en smule frem procentmæssigt, men stadig ligger lige udenfor top 10.

Foto: Eurovisionworld.com

Følg med her på siden, hvor vi også kigger på odds for semifinale 2 og for alle bidrag denne weekend.

Læs også: Liverpool LIVE – dag 4: Video og poll (semifinale 1 – 2. prøver)