Liverpool LIVE – dag 7: Video og poll (Finalisternes 2. prøver)

Foto: EBU

I går indtog finalisterne igen M&S Bank Arena Liverpool til deres anden tekniske prøve. Tyske Lord of The Lost startede, mens Storbritanniens Mae Muller sluttede af. Vi har således set alle årets 37 bidrag fremført på scenen 2 gange. I aften er der Carpet arrangement/velkomstfest og mandag går den første generalprøve i luften.

Du kan se 30 sekunders videoklip fra finalisternes 2. prøver herunder.

Advertisement

Læs også: Sådan bliver artisterne klar til show – Et kig på forberedelserne i M&S Bank Arena Liverpool

Prøverne for Eurovision Song Contest er opdelt i flere runder: 1. og 2. runde individuelle prøver samt 3 generalprøver (dress rehearsals).
Under anden runde af de tekniske prøver har artisterne 20 minutters på scenen, hvor de kan foretage de nødvendige justeringer og forfine deres optræden.

NB: 2. runde prøverne sker i lighed med 1. runde bag lukkede døre uden adgang for pressen, og vi kan derfor kun dele det materiale, som Eurovision.tv og delegationerne selv gør tilgængelig.
Den 8. maj åbner pressecentret og vi er selvfølgelig til stede for at holde dig opdateret om alt, hvad der sker i og omkring Liverpool Arena.

Lodtrækning for finalisterne

Efter lørdagens prøver har finalisterne trukket deres position i finalen, 1. eller 2. halvdel. Vi ved nu hvilken halvdel hele Big 5 og Ukraine skal starte fra. UK og Ukraine havde (som værtsnationer) i forvejen trukket deres startposition.

Poll: The Big 5 og Ukraine (vælg op til 3)

Big 5 og Ukraine: Hvem imponerede dig mest under prøverne?
Vote

Video fra prøverne

UK’s prøve indgår ikke p.g.a. tekniske problemer.

Der ligger desuden 1 minut fra Spaniens prøve på RTVE’s hjemmeside.