Chok-comeback på vej? Jørgen Olsen har sendt en sang ind i Tyskland

Foto: Good Evening Europe

I starten af 2000’erne fløj Danmark afsted på kærlighedens vinger, da Brødrene Olsen vandt Eurovision i Stockholm. De to brødre turnerede rundt i Europa, og særligt i Tyskland blev de et velkendt navn.

Siden sejren har Jørgen Olsen fortsat med at skrive en masse sange, men at han skulle vende tilbage til Eurovision-cirkusset har nok været en fjern tanke for de fleste. Men nu kan det altså alligevel blive en realitet.

Advertisement

Det afslører den tyske sangerinde Alexandra Hofmann overfor mediet SWR.

Den 59-årige sangerinde er bredt kendt i schlager-miljøet sammen med sin søster Anita. De to har optrådt sammen i over 35 år, men besluttede sidste år at gå hver til sit, og det baner nu vejen for, at hun vil repræsentere sit land ved Eurovision Song Contest sammen med Jørgen Olsen.

Jørgen Olsen og Alexandra Hofmann mødtes til optagelserne af en musikvideo, og faldt med det samme i snak. Siden har de mødtes nogle gange, og det var til et af de møder, hvor Jørgen Olsen opfordrede sin veninde til at stille op i Das Deutsche Finale. Svaret kom prompte: “Kun hvis du er med!” Og sådan gik det til, at de to nu har en duet med i puljen af sange, som kan ende med at repræsentere Tyskland ved Eurovision Song Contest 2024.

De to venter nu på at finde ud af, om de skal deltage i Das Deutsche Finale, som afholdes dagen inden Dansk Melodi Grand Prix – den 16. februar 2024.

Update, 22.10.2023: Det er ifølge rygter sangen “Lights Of Freedom”, som Jørgen Olsen og Alexandra Hofmann har indsendt til den tyske udvælgelse.