Hvilke 10 sange går videre til finalen? Panelet bedømmer semifinale 1 (ESC 2024)

“Panelet bedømmer” har de seneste 37 dage varmet op til Eurovision med afstemning, reviews og reaction videoer. Vores 13 personers panel har vurderet alle bidragene i Eurovision Song Contest 2024, og i dag afslører vi vores finalister forud for semifinale 1, der går i luften i aften kl. 21.00.

“Panelet bedømmer” er lavet i samarbejde med den danske fanklub, MelodiGrandPrixfans.dk (OGAE Danmark).
13 personer har afgivet sine stemmer og udover de skrevne artikler her på Good Evening Europe, så diskuterer repræsentanter fra GEE og OGAE Danmark årets bidrag i vores serie af video reviews, hvor vi også deler resultatet af den samlede afstemning.

Advertisement

Se vores top 10 og den samlede stilling i videoen øverst. Bemærk at afstemningen er lavet før prøvestart i Malmø.

Husk at abonnere på vores Youtube-kanal, så du får en notifikation, når der er nye videoer ude.

Vi har som altid brug for dig! Hjælp os med at sprede Eurovision-stemning. Del din mening og dine gæt i kommentarsporet på vores Facebook-opslag og @tag gerne dine Eurovision-venner i opslagene.

Læs alt om Eurovision Song Contest 2024 >>

Om afstemningen:
I panelet sidder 13 personer med forskellig baggrund, som alle har det til fælles, at de elsker Eurovision Song Contest og har fulgt konkurrencen tæt i flere år.

Hvert medlem har – uden at diskutere eller udveksle holdninger med de øvrige panelmedlemmer – vurderet hvert enkelt bidrag og rangeret årets sange jf. Eurovision-skalaen.

I vores video reviews tager vores faste videopanel bestående Simon, Daniel og Mikal samt gæster de 37 bidrag under (k)ærlig behandling og præsenterer desuden resultatet fra det samlede panel.

Det samlede panel består af:
– Aleksander Pagels
– Asger Bach Holst 
– Clara Amalie Singerholm Christiansen
– Daniel Nitz Andresen
– Mette Christensen
– Mette T. Svendsen
– Michael Thygesen
– Mikal Johansen
– Mila Kovalj
– Morten Kaiser
– Nicole Nitz Andresen
– Simon Falk
– Zakarias de los Reyes