Oddstjek: Hvilke 10 sange går videre fra semifinale 2 ESC 2024?

Foto: Sarah Louise Bennett EBU

Alle 37 deltagere været på scenen til både deres 1. og 2. runde individuelle prøver samt 3 dress rehearsals, og i aften skal vi se de sidste 16 semifinalister samt Frankrig, Spanien og Italien på scenen i semifinale 2.

Her skal vi have sat navn på de sidste 10 artister, som slutter sig til de nykårede finalister fra semifinale 1 samt The Big 5 og værtslandet Sverige, og optræder igen på lørdag i den store finale.

Advertisement

Vi skal også have svaret på, hvorvidt SABA formår at bringe Danmark tilbage i finalen for første gang siden 2019. Vi krydser alt, hvad krydses kan!

Men hvordan har oddsene udviklet sig? Vi tager et kig på semifinale 2 og på hvilke 10 lande, der står til at kvalificere sig til finalen ifølge oddsene i skrivende stund.

Holland og Schweiz i front – Danmark pt. udenfor finalen

Hollands Europapa er den store favorit til at vinde semifinale 2, også selvom han har mistet en smule fra prøvestart og til nu. Den 27. april gav Holland pengene igen 1,29 gange, men de odds nu er steget til 1,4. Omvendt er Schweiz’ odds på sejr i semifinalen faldet fra 5,5 den 27. april og til 4,33 i skrivende stund.
På oddsene for kvalifikation har der været små ændringer, hvor Armenien nu er rykket op på en 3. plads og har byttet plads med Grækenland. Ligeledes er Estland hoppet en plads op ad listen, mens Østrig undervejs er rykket fra 8. til 10. pladsen i semifinalen.

Set med danske øjne så er situationen efter de 3 dress rehearsals den, at Danmark ligger udenfor top 10. Vi har nu nede på en 12. plads efter San Marino, som startede ud på en 14. plads før prøverne.

Skal man tro bookmakerne så bliver det Holalnd, Schweiz, Armenien, Grækenland, Israel, Norge, Georgien, Belgien, Estlan og Østrig, som går videre fra semifinale 2. Men mon ikke der sker en overraskelse eller 2, som der gjorde i semifinale 1 i tirsdags.

Læs også: Oddstjek: Hvilke 10 sange går videre fra semifinale 1 ESC 2024?

Odds på kvalifikation | Kilde: Eurovisionworld.com
Odds på sejr i semifinale 2 | Kilde: Eurovisionworld.com