Belgien 2011: Ingen instrumenter, 100 % stemmer

Performer: Witloof Bay

Song writers: Benoît Giaux / RoxorLoops

Advertisement

Song composers: Benoît Giaux / RoxorLoops

“Ingen instrumenter er brugt i denne sang. Alle lyde er skabt af den menneskelige stemme”

Witloof Bay er en gruppe på 5 professionelle sangere og 1 verdenskendt beatboxer. De trækker på meget forskellige musikalske stilarter, der spænder fra pop til jazz. Med et repertoire oprindeligt bestående af coverversioner, har de opbygget en fanbase takket være deres beherskelse af vokaler og harmonier, og RoxorLoops “virtuositet” i kunsten beatboxe. Gruppen arbejder i øjeblikket på deres andet album med originale sange.

Benoît Giaux, forfatter og komponist af “With Love Baby”, synger baryton (mandsstemme, der ligger mellem tenor og bas
). Med en uddannelse i klaver og sang, deler han sin tid mellem undervisning, sang, optræden som solist og som leder af La Choraline La Monnaie ungdomskor.

RoxorLoops, også en sanger og komponist, er et beatbox-geni. Han er verdens vice-mester og hans talenter har vundet ham global anerkendelse. Han udfører alt percussion på “With Love Baby”.

Florence Huby synger alto. Med en uddannelse i sang og kor, underviser hun i sang og korsang samt dirigerer flere kor, bl.a. Les Colibris Liège kor.

Etienne Debaisieux er gruppens bassanger. Han er desuden orgelbygger og synger med Namur Kammerkoret.

Nicolas Dorian er tenor. Efter at have afsluttet sine sangstudier, tog han en post-graduate uddannelse i Musical Teater fra Royal Academy of Music i London. Han er desuden singer-songwriter.

Alexia Saffery, sopran, er uddannet i sang og underviser i sang på flere institutioner. Hun synger også med Jazz Infinity gruppen.

Musikvideo: Witloof Bay giver deres version af “Eye of the Tiger”