Dansk/svensk samarbejde i Melfest: Lise Cabble, Thomas G:son, Linnea og Joy Deb

Foto: Good Evening Europe / SVT

28 artister er netop afsløret forud for Melodifestivalen 2019. Blandt sangskriverne finder vi den succesfulde danske Eurovision-vinder og mangedobbelte Melodi Grand Prix-sangskriver Lise Cabble.

Et sandt dream team! Sådan kan man meget vel beskrive det dansk/svenske samarbejde mellem Lise Cabble, Thomas G:son, Linnea Deb og Joy Deb.

Advertisement

Lise Cabble har været med til at skrive ‘Chasing Rivers’ til den populære sanger Nano, som gør comeback i Melodifestivalen 2019 efter en 2. plads i 2017.

Se hele listen: Her er de 28 artister i Melodifestivalen 2019

https://www.youtube.com/watch?v=WhZ71A60coo

Lise Cabble har bl.a. været med til at skrive Eurovision-vinderen ‘Only Teardrops’ til Emmelie de Forest, ligesom hun har deltaget med adskillige udødelige Grand Prix-klassikere, såsom ‘Fra Mols til Skagen’ (Aud Wilken) , ‘Uden Dig’ (Sanne Gottlieb), ‘New Tomorrow’ (A Friend in London) og senest ‘Starlight’ (Anna Ritsmar).

I Melodifestivalen 2019 har Lise teamet op med Mr. Eurovision / Melfest Thomas G:son, som i tidens løb har leveret et utal af bidrag til diverse nationale finaler og til Melodifestivalen. I 2012 var han med til at skrive ‘Euphoria’ til Loreen.

Sidste del af sangskriver-teamet består af det musikalske ægtepar Linnea og Joy Deb, som skrevet adskillige sange til Melodifestivalen, ligesom de også har en Eurovision-sejr på samvittigheden med ‘Heroes’, sunget at Måns Zelmerlöw. Sidste år var de med til at skrive ‘Monsters’ til Saara Aalto.

Kilde: Svt.se, good-evening-europe.dk, wiki