DMGP-Rygter: Jasmin Gabay, Julie Berthelsen og Leonora Colmor

Foto: TONY BRØCHNER

Før jul præsenterede vi en liste af potentielle artister og sangskrivere til Melodi Grand Prix 2019, baseret på deres egne opdateringer og hints på sociale medier.

På listen var bl.a. Bagedyst-deltager Jasmin Gabay, som udover at imponere med sine evner i et køkken, også allerede har vist sine evner som sanger på internationalt niveau. Hun var i 2017 blandt Anja Nissens korsangere i Kiev.

Advertisement

Nu har Ekstra Bladet også lugtet lunten og skriver i en artikel torsdag, at “Kendt dansk bagestjerne skal være med i Melodi Grand Prix”.

Samme avis peger også på comeback til det tidligere Lighthouse X-medlem og Melodi Grand Prix-vinder Martin Skriver. Skriver skulle angiveligt være tilbage som sangskriver i år.

Lørdag kunne Ekstra Bladet så tilføje det hidtil største musikalske navn til listen over artister, der angiveligt deltager i årets Melodi Grand Prix. Det drejer sig om den tidligere Popstars-deltager og Melodi Grand Prix-vært, den grønlandske sangfugl Julie Berthelsen.

Ingen af deltagerne har bekræftet deres deltagelse, hvilket de heller ikke kommer til, idet de er bundet af tavshedspligt indtil pressemødet, som ifølge Ekstra Bladet foregår den 31. januar.

En deltager, som Ekstra Bladet endnu ikke har breaket, men som står på vores liste fra december, er den tidligere skøjteprinsesse Leonora Colmor, som angiveligt skal deltage med en sang skrevet af blandt andre Lise Cabble og som har titlen ‘Love is forever’. I alt fald hvis man skal tro det opslag, som Anders Fredslund-Hansen delte før jul.

Du kan læse hele artiklen her:

Comments are closed.