DMGP 2019: Portræt og interview med Simone Emilie – ‘Anywhere’

Simone til pressemøde i DR-byen | Foto: Michael Thygesen / www.good-evening-europe.dk

Sang nr. 1: Simone Emilie – ‘Anywhere’

(Sangskrivere: Jeanette Bonde, Fred Miller og Fredrik Sonefors )

Advertisement

Simone Emilie med efternavnet Holm er 23 år og født og opvokset på Vesterbro i København. Udover en masse musikalske projekter, så studerer hun International Business på Copenhagen Business School.

Under gymnasietiden var Simone Emilie bl.a. i Singapore, USA og Spanien som sopransolist med skolens pigekor, ligesom hun gennem årene har optrådt i forskellige bands og solo med sin egen musik.

Læs også: Interviews og præsentation: Mød deltagerne i Melodi Grand Prix 2019

Anywhere er en ærlig og håbefuld sang med en masse længsel. Den åbner op for et recap over ting, der er sket i fortiden, hvor man ikke har været helt ærlig omkring, hvordan man følte. Og så prøver man at få noget af den gode stemning tilbage ved at være ærlig omkring, hvordan man har det”

Om sangskriverne:
Sangen ‘Anywhere‘ er skrevet af den tidligere Melodi Grand Prix-deltager og sangskriver Jeanette Bonde i samarbejde med Fred Miller og Fredrik Sonefors. Sidstnævnte står i år bag den foreløbige favorit i Sverige, ‘Hold You’, sunget af Hanna Ferm & Liamoo. Han var endvidere med til at skrive ESC 2014-fællessangen ‘Rainmaker’ til Emmelie de Forest i København og har skrevet hits til bl.a. Eurovision-vinder Måns Zelmerlöv.

Interview med Simone Emilie

Lyt til ‘Anywhere’

Afgiv stemmer til årets sange

[gee_vote img_header=”Billede” element_header=”Sang” id=10]