Karaoke, konkurrencer, selfies og Eurovision-stjerner: Besøg MyHeritage-bussen i København

Syng dig til Eurovision-billetter! Det er blot én af de muligheder, du får, når #Eurovision-bussen ruller ind i København og videre gennem en række europæiske storbyer som en optakt til årets konkurrence.


Med mindre end 2 måneder til Eurovision, inviterer MyHeritage, hovedsponsor for Eurovision Song Contest 2019, fans til at være med til nedtællingen på den mest spektakulære måde.

Advertisement

Fra 5.-21. april har MyHeritage i samarbejde med Eurovision lejet en karaoke-bus, som kører rundt i Europa og spreder Eurovision-stemning. På bussen får du chancen for at møde Eurovision-stjerner, både tidligere og nuværende, synge Eurovision-karaoke og vinde billetter til Eurovision Song Contest-finalen 2019. Herudover kan du tage selfies med Eurovision-tema, teste din Eurovision-viden i de sjove quizzer samt vinde præmier og tage hjem med MyHeritage Eurovision-gaver.

Bussen ankommer til København søndag den 7. april om aftenen, og vil holde centralt i København hele dagen mandag den 8. april (kl. 11.00 – 16.00). Det præcise sted annonceres snart på MyHeritage’s Facebook-side.

Læs også: MyHeritage blog – Næste stop: Eurovision!

Comments are closed.