Semifinalen i DMGP 2020 – Artister og sangskrivere reagerer på de sociale medier

Foto: Anders Fredslund-Hansen, Kenny Duerlund og Søren Okholm (Facebook/Instagram)

Klokken 16.15 i dag fik vi sat navn på de 3 semifinalister, som har vundet deres respektive dueller og dermed er sikkert videre til finalen i Royal Arena 7. marts.
Vi har samlet lidt op på de reaktioner, der er kommet – både de positive og negative.

Et par opslag nedsnævrer også feltet af deltagere, som er tilbage til at få et wildcard i konkurrencen.

Advertisement

Søren Okholm, som dystede mod BEN & TAN og SamSara siger direkte, at han ikke er videre og hellere ikke har fået et wildcard. Han har desuden oplyst, at han spurgte DR om lov, før han opdaterede med nyheden.

Vis dette opslag på Instagram

Øv! Gik desværre ikke videre, heller ikke på fagjuryens wildcards, men KÆMPE MEGA TAK for al jeres opbakning! Det har været helt fantastisk at mærke den store støtte fra jer!!! 🙏❤️🎶 Ved ikke hvem af de 2 andre der er gået videre, men mit forsigtige bud er at Ben & Tan har vundet afstemningen. Og kunne også godt forestille mig at Samsara måske får et wildcard. Synes vi har været i det klart stærkeste distrikt og hvis de kan fremføre deres sange ligeså flot live som på optagelserne tror jeg de begge har en reel chance for at vinde finalen. Jeg er selvfølgelig ærgerlig, men det kommer heller ikke som den helt store overraskelse. OG!! Jeg er PISSESTOLT af vores fine sang!! Er blevet tilbudt en direkte plads i DMGP 2 gange tidligere, men har takket nej, da jeg ikke syntes sangene var gode nok. Denne gang talte sangen virkelig til mig, så jeg håber den stadig får et liv ude i den virkelige verden 🎶😉 Hav en dejlig weekend og kæmpe tillykke på forhånd til alle de dygtige sangere og sangskrivere, der når finalen! 🥳 Også en GIGA TAK til mine medsangskrivere og DR for at give mig chancen! Måske vi ses en anden god gang 😎

Et opslag delt af Søren Okholm (@singersokholm) den

Thomas Reil, som har været med til skrive ‘We could be so beaultiful’ sunget af MieLou har ligeledes lavet en opdatering, som peger i retning af, at sangen definitivt er ude. “I slipper foreløbigt for ret meget mere om denne sang. Men til foråret vender Mie stærkt tilbage med nye sange…”.
MieLou dystede mod Sander Sanchez og Emil.

Emil afslører derimod ikke noget om udfaldet, men skriver at der stadig er chancer for, at sangen kan komme med på et wildcard.

Vis dette opslag på Instagram

— OPDATERING — Min sang blev desværre ikke udvalgt i denne omgang. Der er stadig chancer for, at den kan komme med på et wildcard, men uanset har det været en vildt lærerig og spændende proces. Tilykke til @sandersanchez

Et opslag delt af Emil Vestergaard Klausen (@emil_klausen) den

Går vi ud fra, at MieLou på baggrund af ovenstående opdatering, er ude af DMGP 2020, så har vi kun 4 artister tilbage, som kæmper om 2 wildcards. Det er Jamie Talbot, SamSara, Emil og Nick Jones.

Taknemmelige og overvældede finalister

En begejstret jury

Brian Rice, som var jurymedlem i Region Sjælland, er begejstret for resultatet af afstemningen i distrikt Øst og krydser fingre for, at BEN & TAN også vinder i Royal Arena den 7. marts.

Vis dette opslag på Instagram

The #DMGP20 #semifinal has ended, and in the region East, where I was a part of the professional jury, #BenandTan was selected to go directly to the final show in #RoyalArena Copenhagen on March 7 🤩💪🏼 #congratulations 🥳 I really hope this song will win the Danish preselection and become our entry to the @Eurovision song contest 2020 👌🏼 Such a great tune, amazing message and good artists 👌🏼🤩 you can listen to #yes here https://bentan.lnk.to/Lyt #Voressang #esc #eurovision #dmgp #songcontest @p4kbh @p4sjaelland @p4bornholm @dr1tv

Et opslag delt af Bryan Rice (@bryanricemusic) den

På fredag den 31. januar afsløres både de 2 wildcards og de 5 forhåndsudvalgte finalister fra DR.