Danske fans indspiller ‘Husavik’ fra The Story of Firesaga

Foto: Screenshot fra video

Play JaJa Ding Dong!

Good Evening Europe har fået sin egen Lars og Sigrit i form af Simon Falk og Clara Amalie Singerholm Christiansen, som i denne uge har spredt Eurovision-stemning og smukke toner i deres fortolkning af ‘Husavik (My Hometown)’.

The Story of Firesaga‘ har toppet Netflix-hitlisten og tegner til at blive Will Ferrells største filmsucces i mange år. I et år, hvor Eurovision for første gang i historien blev aflyst, så giver Lars, Sigrit og det øvrige cast os et kærkomment skud Eurovision-stemning med alt, hvad der tilhører.

Advertisement

Filmen har været et hit i store dele af verden og også herhjemme har filmen fået mange fans. Én af dem er Good Evening Europe’s egen Simon Falk, som du bl.a. kender fra årets dækning af Dansk Melodi Grand Prix. Han har sammen med vores anmelder Clara Amalie Singerholm Christiansen, indspillet en flot fortolkning af Sigrit’s smukke ‘Husavik (My hometown)’.

Hør den herunder og bemærk også Simon’s valg af t-shirt.

Husavik (My Home Town) from Simon Falk on Vimeo.

Hvis Clara virker bekendt, så er det nok ikke første gang, du har set hende på skærmen. I 2016 deltog hun nemlig i Dansk Melodi Grand Prix sammen med Sophia Ziegler på nummeret ‘Blue Horizon‘.

Simon og Clara, vi er VILDE med det og glæder os til resten af soundtracket!

IT’S NEVER ENOUGH!!!!