Oddscheck: Schweiz styrtdykker hos bookmakerne – Italien ny favorit

Gustav Academy, Fribourg, 15.05.2018, Foto Lucian Hunziker

Siden sidste oddscheck er der sket en del ændringer hos bookmakerne. Lad os tage det fra en ende af.

Helt i toppen må Barbara Pravi og Frankrig igen se sig skubbet ned på en andenplads, efter hun ellers havde overtaget førstepladsen fra Malta. Malta befinder sig imidlertid nu kun på en tredjeplads, for det er Måneskin fra Italien, der har overhalet alle favoritterne indenom og nu står til at vinde Eurovision 2021 – i hvert fald ifølge bookmakerne.

Advertisement

I hælene på de tre i toppen har Dadi Freyr taget endnu et hop opad, og er nu spået en fjerdeplads. Det er gået stødt opad for Island siden prøverne startede – spørgsmålet er, om han er færdig med at stige? Cypern fuldender top 5, som endnu et land der har taget kvantespring mod toppen siden prøverne startede.

Modsat står det efterhånden skidt til for de schweiziske vinderchancer. Gjon’s Tears var ellers med helt fremme i feltet, men er bare faldet og faldet siden prøvernes start, og er nu at finde på en syvendeplads.

De danske chancer har også forbedret sig siden prøverne startede, men det er i den anden ende af skalaen. Fyr og Flamme er nu spået en 27. plads, hvilket er fire pladser højere end da prøverne startede.

Du kan se bookmakernes top 15 herunder: