Odds-ekspert anbefaler spil til semifinale 1: Malta, Kroatien og Rusland i fokus

Foto: BORNA HRŽINA

Vi har endnu engang haft fat i bettingekspert Claus Dejligbjerg som til dagligt er tilknyttet www.tipperen.dk under aliaset CDbjerg hvor han smider sine spilforslag op på siden. Udover fodbold har Claus en kæmpe interesse for Melodi Grand, og ikke mindst Eurovison. Han vil til semifinalerne komme med sine bud på hvilke lande der går videre, og til finalen vil han komme med et bud på top 10, og ikke mindst hvem vinder egentlig Eurovison 2021?!

Nå, Claus hvem går videre fra semifinale 1?

Advertisement

Jeg har lige overværet jury dress rehearsel, og det var virkelig dejligt igen at se Eurovison. Det var godt nok underligt der ikke var noget show sidste år. Jeg synes showet var godt og flot, og glæder mig til at se showet igen tirsdag aften. Der var flere af sangene der gjorde det flot, men der var også flere der skuffede synes jeg. Det er en hård semifinale, og det kan blive ganske svært at spå om de 10 sange som går videre, men jeg vil gøre et solidt forsøg.

Jeg har et par sange som jeg ser som de “sikre” og deres odds er også helt i bund.

Malta som bør vinde semifinalen, og som er en af de store favoritter.

Cypern som er en af mine personlige favoritter, og som er en rigtig banger og den har rykket sig op i imellem vinderkandidaterne.

Litauen som var en af sidste års favoritter, men de stiller op med knap så god en sang, den skal nu nok klare sig godt.

Rusland er Rusland, og deres sang er ganske habil, den bør gå sikkert videre med et par “venner” i denne semi.

Disse sange er mellemvaren hvor det kan gå galt, men de bør gå videre.

Sverige går som regel altid videre, men der er et eller andet der ikke helt fungerer synes jeg. Jeg tror nu nok de skal nappe en plads i finalen.

Kroatien med Albina og sangen Tick Tock er en velpoleret popsang, og jeg vil blive overrasket, hvis den ikke går videre, men helt sikker er den ikke.

Norge har jeg været meget usikker på, for er ikke særlig vild med sangen, men jeg tror TIX får raget en masse jurystemmer til sig og kommer i finalen.

Der er ikke mange pladser tilbage og det er ret svært at spå om de sidste pladser.

Jeg vælger Aserbajsdjan til at gå videre, de har en god record og med både Rusland og Ukraine i denne semifinale bør der være gode chancer for de går videre, men det er langt fra sikkert.

Belgiens sang er lidt er en dødbider, eller det var den, og jeg er faktisk begyndt at synes lidt om den. Efter Juryshowet tror jeg den napper en finaleplads, men nok mest p.g.a af juryen og ikke så meget seerne.

Den sidste plads går til Rumænien, og havde du spurgt mig inden prøverne var den tæt på en af de sikre, men prøverne har været elendige. Roxen lavede en stor brøler til juryshowet, men fik lov at synge om, heldigt for hende for den første optræden havde sendt hende hjem. Hun er på vippen, men har et par gode “vennelande” i semien.

Israel havde jeg som en af en de sange, jeg regnede med gik videre. Desværre er deres sceneshow lidt noget rod, men Eden gør alt for at gøre det godt. Desværre tror jeg krigen imellem Israel og Palæstina er et kæmpe minus for Israel, og Eurovison har det med at være politisk.

Irland har en ok sang i studieversion, men Lesley er bare ikke ret god live, hun er ihærdig, men Irland må endnu engang ud allerede i semien.

Australien har en ok sang synes jeg, men de kommer nok til at lide af, at de ikke er til stede i Rotterdam, og derfor skal bruge deres live-on-tape. Skulle der ske en overraskelse kunne jeg gode se Australien være et af de lande, der kan overraske. Sympati måske? Nej, de må være ude.

Slovenien har en ringe sang, og selvom deres sangerinde synger godt, så er sangen bare ikke stærk nok. Farvel til Slovenien.

Nordmakedonien med Vasil som sanger har en meget teatralsk sang, og det er bare totalt cheesy, og så med lidt mere ost på! Jeg tror vi her har sidstepladsen i semifinale 1.

Det betyder mit bud på hvem der går videre er:

  • Malta
  • Cypern
  • Ukraine
  • Litauen
  • Norge
  • Sverige
  • Belgien
  • Aserbajsdjan
  • Kroatien
  • Rumænien

Jeg tror Malta vinder semifinale 1 og dette giver ca. odds 1,57 hos Comeon.dk. Har du ikke en konto hos dem kan du oprette en konto hos dem og få op til 1000 kr i velkomstbonus via dette link:

https://promotions.comeon.com/dk/velkomstbonus-sport-1000/?aff=113745_ujrByXBZkABA20210517db7e94cb58dd40bba904cd8d9afad5b5

På Danske Spil kan man kombinere op til 6 sange. Her kan man vælge nogle JA, og andre NEJ. Et forslag til en hyggemulti kan være:

Kroatien JA, Rusland JA, Slovenien NEJ og Nordmakedonien NEJ. Dette giver i skrivende stund odds 1,96.

Jeg derudover har en masse spil oppe på tipperen.dk, her kan du se nogle af spillene gratis, mens nogle af dem koster en flad tyver. Som regel plejer det at give et solidt overskud når Eurovison løber af stabelen.

Det bliver spændende, og husk at spille ansvarligt.