Bettingtips til aftenens semifinale: Gode odds på at Moldova ryger ud

Foto: TRM

Vi har her torsdag morgen endnu engang engang haft fat i bettingekspert Claus Dejligbjerg som der til dagligt er tilknyttet www.tipperen.dk under aliaset CDbjerg hvor han smider sine spilforslag op på siden. Udover fodbold har Claus en kæmpe interesse for Melodi Grand, og ikke mindst Eurovison. Claus ramte 8 rigtige af de 10 deltagere som gik videre til finalen, men denne gang går han efter fuld hus.

Nå, Claus hvem går videre fra semifinale 2?

Uha, jeg var lidt skuffet over “kun” at ramme 8 rigtige i tirsdags, men det kom meget bag på mig at Kroatien røg ud, men efter at have tænkt over det, så var det nok okay. Semifinale 2 er lidt svær også, men jeg tror jeg har lidt mere styr på denne.

Advertisement

Jeg har et par sange som jeg ser som de “sikre” og deres odds er også helt i bund.

Schweiz, for mig at se den bedste ved aftenenes jury rehearsal i går.

Bulgarien som har et vildt flot sceneshow, men sangen er dog utrolig kedelig.

Island er bare så anderledes og god, og på trods af de skal bruge live-on-tape er de klart videre.

San Marino som har fået fløjet Flo Rida ind bør være sikker, men skulle det gå galt er det hos juryen.

Grækenland som har en super catchy sang, fedt sceneshow, og så er Stefania nærmest på hjemmebane grundet hendes hollandske rødder.

Finland skiller sig markant ud som eneste rocksang, den er god og klarer sig nemt videre.

Disse sange er mellemvaren hvor det kan gå galt, men de bør gå videre.

Portugal har overrasket positivt til prøverne, det er enkelt og stabilt, og de bør få meget kærlighed fra juryen.

Der er ikke mange pladser tilbage og det er ret svært at spå om de sidste pladser.

Serbien har været gode til prøverne, men jeg er lidt skeptisk eftersom Kroatien røg ud tirsdag. Måske er der ikke meget kærlighed for Balkan-landene, og Serbien har også noget uptempo-sange imod sig. Jeg tror de klarer den på en af de sidste mandater.

Albanien har en rigtig balkan-ballade, og dem plejer der at være en fin kærlighed for. Jeg tror juryen belønner sangerindens fine vokal.

Den sidste plads er svær. Det kan blive blive Moldova som klarer sig godt normalt, det kan bliver Danmark med deres anderledes og sjove sang, og det kan blive Østrig med deres ballade som juryen bør belønne.

Jeg vælger Østrig. Sangen “Amen” er enkel og sangeren synger godt, han må have hevet en masse jurystemmer ind i går. Jeg er langt fra sikker på denne sidste plads, men Østrig it is.

Så disse sange vurderer jeg ryger ud:

Moldova hvor sangerinden havde en rigtig dårlig juryprøve onsdag aften. Hun sang skidt, men heldigvis for hende så ramte hun den høje tone til sidst. De kan være en af dem som napper en plads fra Serbien eller Østrig, men jeg tror Moldova er ude.

Danmark gør hvad de kan for at sælge deres sang. De har en god placering som sidste sang i semifinalen og det er en fordel. Jesper Groth synger bedre end nogensinde før. Jeg tror bare det er for oldschool og at sangen er på dansk er bestemt heller ikke en fordel. Jeg håber Danmark klarer den, men det ser altså lidt skidt ud, og odds giver pt. Kun Danmark 33 % for at gå videre.

Tjekkiet tror jeg også er ude. Af en eller anden grund kan jeg godt lide omkvædet, men som Danmark er sangen bare ikke stærk nok.

Letland er en underlig sang. Kan egentlig også af en eller anden mærkelig grund godt lide beatet i sangen, men tror ikke den falder i god jord hos hverken jury eller seere.

Estlands sang er som sådan ikke dårlig, og forsangeren kommer nok til at score lidt stemmer ved hun køn, for han er en flot mand. I Estland klarede sangen sig ikke godt hos juryen, og det tror jeg heller ikke han gjorde i går. At synge som nr. 2 og efter San Marino og Flo Rida bliver svært.

Polen er lidt i samme bås som Danmark. Det er okay sjovt og der er fest, forskellen på Polen og Danmark er bare at Polens virker total amatøragtig. 99 % ude.

Georgien er bare elendig. Dårlig sang, kedelig sceneshow og en lidt ugidelig forsanger. 100 % ude.

Det betyder mit bud på hvem der går videre er:

  • Schweiz
  • Bulgarien
  • San Marino
  • Grækenland
  • Finland
  • Island
  • Serbien
  • Portugal
  • Albanien
  • Østrig

Jeg tror Schweiz vinder semifinale 2 og dette giver ca. odds 1,90  hos Comeon.dk. Har du ikke en konto hos dem kan du oprette en konto hos dem og få op til 1000 kr i velkomstbonus via dette link:

Comeon.com

På Danske Spil kan man kombinere op til 6 sange. Her kan man vælge nogle JA, og andre NEJ. Et forslag til en hyggemulti kan være:

San Marino ja, Estland nej, Letland nej, Georgien nej, Finland ja og Polen nej som samlet i skrivende stund giver odds 1,81.

En lidt mere satset kunne være:

Østrig ja og Moldova nej samlet odds 3,19.

Jeg derudover har en masse spil oppe på tipperen.dk, her kan du se nogle af spillene gratis, mens nogle af dem koster en flad tyver. Som regel plejer det at give et solidt overskud når Eurovison løber af stabelen.

Det bliver spændene, og husk at spille ansvarligt.