EKSKLUSIVT: Sidste nyt fra den danske lejr

Foto: Eurovision.tv

Mødestedet for at møde artisterne i år, er skiftet fra den traditionelle Euroclub til testcentret ved Ahoy, og der mødte jeg tidligere i dag tilfældigt hele det danske hold, der var inde for at blive testet en sidste gang inden hjemrejse.

Jesper og Laurits fortalte, at de selvfølgelig gerne ville have været i finalen, men at de egentlig var glade og stolte over deres indsats:

Advertisement

Når man sidder her nu på dagen for finalen, så er det selvfølgelig en fest man gerne ville have været med til.

Laurits Emanuel, Fyr og Flamme

Holdet skal se finalen i aften i deres opholdsrum på hotellet, inden turen går hjem til Danmark i morgen. Bortset fra Jesper, der rejser direkte videre til filmoptagelse på Gran Canaria, så der er ikke meget tid for ham til at slappe af og fordøje hele Eurovision-oplevelsen.

Jeg kunne også overbringe al den glæde og de positive kommentarer jeg selv fik i pressecentret under deres optræden torsdag aften. Det var helt klart aftenens største bifald der kom, efter at de havde optrådt, og det var de meget glade for at få at vide:

Det varmer virkelig meget, det er også den respons vi har selv har fået fra en masse mennesker. Det er en meget vigtig ting for os at tage med hjem herfra.

Jesper Groth, Fyr og Flamme

De nævnte også, at de har set en masse positive kommentarer i forskellige kommentarspor, så i stedet for at hænge med hovederne tager de hjem og glæder sig til, at de endelig får lov at komme ud og spille koncerter for det danske publikum senere på året.

Herfra pressecentret i Rotterdam er jeg og de øvrige danskere også glade og stolte over deres indsats, og vi glæder os til at se dem igen på diverse spillesteder, når deres turné begynder senere. Og vi ønsker dem en god aften hjemme på hotellet og en god tur hjem i morgen.