Jasmin og RoxorLoops videre i X Factor 2022

Jasmin og Roxorloops i X Factor 2022
Foto: Screenshot fra TV2 Play

Jasmin og RoxorLoops tonede fredag aften frem på skærmen i X Factor, hvor de i sikker stil klarede sig videre fra audition med 3 x “ja” fra de begejstrede dommere Thomas Blachman, Kwamie Liv og Martin Jensen. Se deres optræden her.

I 2020 var duoen, som også danner par privat, blandt favoritterne til at vinde Melodi Grand Prix med den smukke “Human” skrevet af blandt andre Lise Cabble, og siden da har man kunnet opleve dem ved adskillige Facebook live events, hvor mange fans flittigt har fulgt med.

Advertisement

De 2 talentfulde musikere, som nu kalder sig RoxorLoops og Jasmin Rose, er netop udkommet med en ny single, ‘Someday’, der ligesom deres bidrag i Melodi Grand Prix kombinerer Human Beatbox og sang. Hør den nederst i artiklen.

Dommerne var slet ikke i tvivl om, at Jasmin og Roxorloops skulle videre i X Factor – Foto: Screenshot TV2 Play

Verdenskendt belgisk beatboxer

Jasmin er født i London men opvokset i Danmark. Efter at have set musicalen ’Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat’ vidste hun allerede som 5-årig, at hun ville vælge en vej indenfor musikken.
Hun har siden da sunget i Fredensborg Slotskirkes Pigekor, taget en musicaluddannelse på London School of Musical Theatre og medvirket i mange forestillinger. I øjeblikket er Jasmin i gang med at færdiggøre en solistuddannelse fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg.

Den verdenskendte belgiske beatboxer og vokal artist Senjka ‘RoxorLoops‘ Danhieux har ligesom Jasmin gået på Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg. Han har deltog i Eurovision Song Contest i 2011 som en del af vokalgruppen Witloof Bay.

Video: “Human” (akustisk version)

Læs også: Interview med Jasmin og Roxorloops: “Er vi ved at miste vores menneskelighed?” >>

Video: Lær at beatboxe med Roxorloops

Spotify: Ny sang “Someday”

Vi krydser fingre og ønsker alt det bedste for Jasmin og Roxorloops i X Factor.

Du kan se deres audition til X Factor på TV2 Play >>