Jessica fra X Factor har en fortid i Melodi Grand Prix

Jessica er videre i X Factor 2022 - hun har tidligere stillet op i Melodi Grand Prix 2016
Foto: Screenshot fra TV2 Play

Jessica med de sorte solbriller og røde støvler, som i aftenens X Factor blev sendt videre af dommerne, har ligesom Roxorloops og Jasmin Rose en fortid i Melodi Grand Prix.
Med 3 x “ja” fra dommerne og en sammenligning med “en sprudlende gulerod” af Thomas Blachman, har Jessica med efternavnet Rasmussen gjort comeback i X Factor 15 år efter sin debut og kunne forlade studiet med sin egen lille sejrsdans.

Den opmærksomme seer vil måske også huske hende fra Melodi Grand Prix, hvor hun i 2016 leverede friske og energiske reggea-toner i sangen “Break it good” i konkurrencen, som det år sendte Lighthouse X til Eurovision i Stockholm.

Advertisement

Siden da har Jessica bl.a. sunget kor for Dodo and the Dodos og rejst verden rundt med reggae-stjernen Collie Buddz.

Læs også: Jessica efter showet – “Hvis jeg blev spurgt, kunne jeg finde på at gøre det igen”

Jessica deltog i Melodi Grand Prix 2016
Jessica til pressemøde efter DMGP 2016 | Foto: Good-evening-europe.dk

Deltog i den første udgave af X Factor i Danmark

Jessica deltog i den aller første udgave af X Factor, der i øvrigt blev vundet af Martin, hvor hun nåede til bootcamps i Remee’s “Under 25 år”-kategori. Dengang var der flere bootcamps og Jessica måtte sige farvel, da feltet skulle skæres ned til 5 deltagere og dermed inden live shows.

Året efter stillede hun op igen, men kom ikke videre fra auditions.

Til BT forklarer hun, at det var hendes kæreste, som opfordrede hende til at stille op igen sidste år og nærmest 4 måneder i træk prikkede til hende:

“…Han ville ikke stoppe, så han gav mig også et lille skub, hvilket jeg er glad for i dag. For hvis det skulle være, så skulle det være nu, hvor både jeg og programmet har 15-års jubilæum. Så kunne det kun gå godt”.

Jessica til BT

Se hele program 2 af X Factor 2022 på TV2 Play >>