Mello-turnéen aflyses – Alle shows sendes fra Stockholm

Melodifestivalen 2022 logo
Foto: SVT

Melodifestivalen 2022 bliver sendt fra Stockholm. Det oplyser SVT i en pressemeddelelse sendt for kort tid siden. Med den høje smittespredning anser SVT det ikke for forsvarligt at rejse ud i landet i seks uger med et stort hold. Beslutningen blev truffet i løbet af ugen af ​​SVT og kanalens partnere.

– Åh, hvor ville jeg ønske, at folk rundt omkring i landet kunne være kommet og set Melodifestivalen. Alle der havde set frem til udsendelserne fra Malmø, Göteborg, Lidköping, Linköping og Örnsköldsvik. Men situationen er, som den er, og nu får vi det bedste ud af situationen. Melodifestivalen er hele Sveriges fest og vi vil gøre vores ypperste for at skabe et spændende tv-program, der spreder varme og glæde, når der er allermest brug for det.

HANNA STJÄRNE, SVT’S ADMINISTRERENDE DIREKTØR

At den oprindelige plan for Melodifestivalen er aflyst, betyder at alle seks programmer sendes i stedet direkte fra Stockholm og under hensyntagen til det deltagelserloft, der gælder for forsamlinger indendørs. Lige nu drejer det sig om maksimalt 500 personer i Sverige. SVT kigger på alternativer til Friends arena.

Advertisement

– Vi har været så indstillet på endelig at kunne tage ud i landet med hele Sveriges fest og møde publikum, så det er selvfølgelig en omstilling. Men uanset hvor vi sender fra, vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at levere en fantastisk musikfest i vintermørket.

ANETTE BRATTSTRÖM, PROJEKTLEDER FOR MELODIFESTIVALEN.

Læs også: Melodifestivalen 2022 – Her er alle 28 artister

Oscar Zia er vært på alle 6 shows. Oscar fik sin Melodifestivaldebut i 2012 med sangen ”Jalla Dansa Sawa”. Året efter deltog han som soloartist og kvalificerede sig til finalen med ”Yes We Can”. I 2016 var Oscar juryens favorit i Mellofinalen og sluttede på 2. pladsen med “Human”. Oscar har også tidligere været vært på Melodifestivalen sammen med Anis Don Demina.

Melodifestivalen 2022 shows

5/2 delfinale 1

12/2 delfinale 2

19/2 delfinale 3

26/2 delfinale 4

5/3 Andra Chansen

12/3 Finale

Turnéen i Melodifestivalen aflyst | Sidste års vinder Tusse synger “Voices” i Melodifestivalen 2021