Odds tjek: Tre sange har lagt sig front i Melodi Grand Prix 2022

Odds tjek - Melodi Grand Prix 2022 - Conf3ssions ligger i front
Foto: Agnete Schlichtkrull

Melodi Grand Prix odds 2022: Torsdag fik vi afsløret de 8 sange, som deltager i Melodi Grand Prix 2022, der traditionen tro både byder på velkendte navne og nye stjerneskud.

Skal man tro Danske Spil, så ligger det relativt fast, hvilke sange der går i top 3 og skal mødes i superfinalen. Trioen Conf3ssions ligger på 1. pladsen, pigegruppen REDDI indtager 2. pladsen, mens Fuld Effekt snupper 3. pladsen, som det ser ud pt. De 3 bidrag har ikke rykket sig i forhold til hinanden siden afsløringen torsdag. Dog startede Conf3ssions og REDDI ud tættere på hinanden.

Advertisement

I bunden ligger Juncker og Der Var Engang, som begge giver pengene igen 25 gange ved sejr.

Melodi Grand Prix odds, Danske spil, 13.02.2022

Læs også: Eurovision Song Contest 2022 – Deltagerlande, datoer og udvælgelse

Oddssætter: Tæt kamp i toppen

Danske Spils oddssætter tror på tæt kamp mellem ”Hallelujah” af Conf3ssions og ”The Show” af REDDI ved Dansk Melodi Grand Prix 2022.

–  ”Hallelujah” med Conf3ssions har jeg som snæver favorit. Den har noget internationalt snit over sig, og så er der også lidt mere gang i den, end nogle af de andre, siger oddsætter Peter Emmike Rasmussen.

Lige i hælene på Conf3ssions ligger REDDI med sangen ”The Show”.

–   Det er en sang, der er godt smæk på, og så overrasker den lidt undervejs. På den måde kan man sige, at den lever op til sin titel ”The Show, siger Peter Emmike Rasmussen, der understreger, at favoritværdigheden kan nå at ændre sig inden selve konkurrencen.

Alene bedømt udfra odds ser det altså ud til, at Danmark i år stiller med en gruppe til Eurovision Song Contest, men meget kan ændre sig, når vi ser og hører artisterne på scenen i Boxen.

Vi følger op på årets Melodi Grand Prix odds frem mod den 5. marts.