Oddstjek: Sådan har oddsene ændret sig efter prøvestart (semi 2)

Foto: EBU

Det er en uge siden, prøverne startede på scenen i Liverpool arena, og siden da har alle 37 deltagere været på scenen til både deres 1. og 2. runde individuelle prøver. Som noget nyt i år er prøverne foregået bag lukkede døre uden adgang for pressen. Derfor er der kun kommet billeder, tekst og recapvideoer ud fra prøverne, hvilket gør oddsene mere usikre end normalt.

Men hvordan har oddsene udviklet sig over den seneste uges tid? Vi tager et kig på semifinale 2 og på hvilke 10 lande, der står til at kvalificere sig til finalen ifølge oddsene i skrivende stund.

Advertisement

Semifinale 2 er ekstra interessant set med danske øjne, da Reiley jo her kæmper om en plads i finalen til Danmark. Det samme gør 2 andre bidrag med danske relationer: Græske Victor Vernicos, som har en dansk far, og Cyperns bidrag som er skrevet af blandt andre danske Marcus Winther-John og Thomas Steengaard.

Læs også: Oddstjek: Sådan har oddsene ændret sig efter prøvestart (semi 1)

Østrig og Australien i spidsen

Hvor der i semifinale 1 ikke er sket nogle ændringer i top 10, så byder semifinale 2 til gengæld på 2 nye lande i top 10. Polen og Danmark er rykket ind på hhv. 9 og 10. pladsen, mens Estland og Grækenland er rykket ud.

Litauen og Georgien er gået tilbage, mens Slovenien er gået 2 pladser frem.

Kilde: Eurovisionworld.com

Følg med her på siden, hvor vi også kigger på odds for semifinale 1 og for alle 37 bidrag denne weekend.

Læs også: Liverpool LIVE – dag 6: Video og poll (semifinale 1 – 2. prøver)