Fyr og Flamme laver titelsangen til ny dansk animationsfilm

Mig der kalder er titlen på Fyr og Flamme's nye single, som bruges i animationsfilmen
Foto: Eurovision.tv + Spotify

Opdateret: 16.07.2022

Den nye danske animationsfilm “Lille Allan- Den menneskelige antenne” får premiere den 21. juli i biografer landet over. Det er, som vi afslørede tilbage i januar, Fyr og Flamme der står bag titelsangen “Mig der kalder”. Du kan læse mere om animationsfilmen, hvor bl.a. Jesper Christensen, Nicolaj Kopernikus, Anders W. Berthelsen, Peter Frödin og Bodil Jørgensen lægger stemmer til, længere ned i artiklen.

Advertisement

Lyt til “Mig der kalder” på alle streamingtjenester >>


28.01.2022:

Fyr og Flamme er godt i gang med deres album nummer 2, som de ifølge deres Facebook-side i øjeblikket er ved at indspille i Lundgaard-studiet. Men allerede nu kan du høre en splinterny Fyr og Flamme-sang på Spotify.

“Mig der kalder” er titlen på singlen, som endnu engang er skrevet af Laurits Emanuel.

Det specielle ved denne single er coveret, som efter lidt research af kommende udgivelser af animationsfilm i Danmark, viser sig at komme fra filmen “Lille Allan – Den menneskelige antenne”, som bygger på Peter Frödin og Line Knutzons børnebog. Derfor må vi antage, at sangen er en del af soundtracket til filmen.

Ifølge Kino.dk er det en familiefilm om en dreng, som efter at være flyttet til et nyt sted, kommer i kontakt med rumvæsner:

Sommerferien føles lang og ensom for Allan, når man ikke har nået at få nye venner. Heldigvis kommer han i kontakt med sin nabo Helge, som er meget besat af ufoer. Her skal Allan være menneskelig antenne, og prøve at komme i kontakt med rumvæsner. 

Kino.dk

“Mig der kalder” er allerede nu tilgængelig på Spotify. Ifølge plakaten så var den oprindelige premiere fastlagt til 3. februar, men ifølge kino.dk så må vi vente til sommerferien, før vi kan se “Lille Allan – Den menneskelige antenne”.

Har du stillet skarpt på mig og min planet?
det er som om du ved, at det er mig, der kalder
uden helt at vide det tror jeg, jeg har ledt
har du fløjet rundt og ventet på signaler?

“Mig der kalder” – Ny single fra Fyr og Flamme

Trailer: “Lille Allan – Den menneskelige antenne”