Melodi Grand Prix 2022 – sangene offentliggøres 10. februar

Melody Grand Prix, Fyr og Flamme
Fyr og Flamme vinder DMGP 2021. Foto: Martin Sylvest, Ritzau

Melodi Grand Prix 2022 bliver den 52. udgave af konkurrencen, som har været afholdt af DR siden 1957. Melodi Grand Prix 2022 afholdes i Boxen i Herning – arenaen som Emmelie de Forest i 2013 indtog med sine bare fødder og sidenhen vandt Eurovision Song Contest i Malmø.

Otte sange deltager i showet. De otte sange og artister bliver offentliggjort torsdag den 10. februar 2022 forud for Dansk Melodi Grand Prix 2022, som sendes direkte på DRTV og DR1 den 5. marts klokken 20.00. Det skriver dr.dk i denne uge på deres hjemmeside.

Advertisement

Streames i fuld længde fra kl. 14.00

Melodi Grand Prix sangene kan streames i fuld længde fra kl. 14.00, men allerede fra kl. 9.00 vil de løbende blive afsløret i radioen på P3 og P4.

Billetsalget til showet er i gang, og du kan købe dine billetter her.

Vinderen af Melodi Grand Prix 2022 skal repræsentere Danmark ved Eurovision Song Contest 2022 i Torino.

Læs også: Dansk Melodi Grand Prix 2022 afholdes i Herning

Fyr og Flamme åbner showet

Jesper Groth og Lauritz Emanuel, tilsammen Fyr og Flamme, vil igen være at finde i DMGP den 5. marts 2022. Denne gang bliver det ikke som deltagere. De skal i stedet åbne showet.

– Vi glæder os til at kunne opleve den historiske konkurrence igen. Nu bare med publikum og hele udtrækket. Og man kunne jo håbe på at møde en Heick eller 3.

Fyr & Flamme

Tina Müller og Martin Brygmann får genvalg

I værtsrollerne bliver det den erfarne DR-vært Tina Müller og entertaineren Martin Brygmann, der for andet år i træk skal lede artister og TV-seere sikkert igennem showet, hvor Danmark finder sin sang til Eurovision Song Contest 202 i Torino.

Dansk Melodi Grand Prix er en kæmpe folkefest og efter to år uden publikummer, glæder jeg allermest til sammen med et fyldt Boxen at give de otte sange og artister den opbakning og fest, de fortjener.

Tina Müller