Holmegaard Værk står bag årets vindertrofæ – Et symbol på den skabende kraft

Holmegaard Værk står bag årets Melodi Grand Prix trofæ | Foto: Google maps

Når Dansk Melodi Grand Prix afvikles lørdag den 11. februar 2023, så bliver det for aller første gang Arena Næstved, der lægger rammerne for eventet. Derudover så står det lokale Holmegaard værk også for trofæet til vinderen.

Årets vinder af Dansk Melodi Grand Prix kan gå hjem med et smukt, mundblæst vindertrofæ, som er blevet til på Holmegaard Værk af museets dygtige glaspustere. Det skriver Næstved Avis.

Advertisement

– Det er utrolig stort for Næstved, at Holmegaard Værk byder ind med årets vindertrofæ. På denne måde skriver vi os for evigt ind i Melodi Grand Prix-historien

Carsten Rasmussen, Borgmester i Næstved (til Næstved Avis)

Det er Holmegaard Værks hyttemester, Bjørn Friborg, som står bag vindertrofæet, som er skabt udfra et ønske om at formidle den storhed, der er ved at vinde en begivenhed som årets Melodi Grand Prix.

– Inspirationen bag designet er en obelisk, der i alt sin enkelthed kan ses som et symbol på en skabende kraft, hvilket jo i den grad må siges at være synonym med det at skabe årets vindersang

Bjørn Friborg, hyttemester hos Holmegaard værk (til Næstved Avis)

Årets vindertrofæ, som den glade vinder kan løfte den 11. februar, kommer til at veje ca. 3,5 kilo og bliver ca. 35 cm højt. Farven bliver gennemsigtig med et skær af blåt.

Læs også: Præsentation og interviews med alle årets DMGP-artister