Liverpool LIVE – dag 6: Video og poll (semifinale 1 – 2. prøver)

Foto: Sarah Louise Bennett og Chloe Hashemi / EBU

I dag indtog de sidste af artisterne fra semifinale 2 igen den store scene i M&S Bank Arena Liverpool til deres anden tekniske prøve. Først ud var det Andrew Lambrou fra Cypern, mens Australske Voyager afsluttede dagens prøver. Hermed har vi set alle semifinalister på scenen 2 gange, og mangler nu kun finalisternes 2 prøve, før generalprøvernes starter i næste uge.

Du kan se 30 sekunders videoklip fra alle semifinale 2’s prøver og stemme på hvilke 5 artister, der har imponeret sig mest i vores poll.

Advertisement

Læs også: Sådan bliver artisterne klar til show – Et kig på forberedelserne i M&S Bank Arena Liverpool

Prøverne for Eurovision Song Contest er opdelt i flere runder: 1. og 2. runde individuelle prøver samt 3 generalprøver (dress rehearsals).
Under anden runde af de tekniske prøver har artisterne 20 minutters på scenen, hvor de kan foretage de nødvendige justeringer og forfine deres optræden.

NB: 2. runde prøverne sker i lighed med 1. runde bag lukkede døre uden adgang for pressen, og vi kan derfor kun dele det materiale, som Eurovision.tv og delegationerne selv gør tilgængelig.
Den 8. maj åbner pressecentret og vi er selvfølgelig til stede for at holde dig opdateret om alt, hvad der sker i og omkring Liverpool Arena.

Poll: Semifinale 1 (vælg op til 5)

Semi 2: Hvem imponerede dig mest under prøverne?
Vote

Video fra prøverne

DK-BEL

CYP-AUS