Billetsalget til Dansk Melodi Grand Prix 2024 starter torsdag

DR Koncerthuset. Foto: Peter Troest, DR

Billetsalget til Dansk Melodi Grand Prix 2024 skydes i gang i denne uge. Det oplyser DR i en pressemeddelelse, hvor næste års værter også er blevet afsløret.

Det er tid til at sætte et stort kryds i kalenderen! Billetsalget til Dansk Melodi Grand Prix 2024 starter allerede på torsdag den 30. november 2023 kl. 10.00. DR’s smukke koncertsal lægger rammer for showet, og byder indenfor til stor musikfest fyldt med konfetti, glimmer og glitter. Årets værter, Stephanie Surrugue og Sara Bro, er klar til at lede seere og publikum gennem showet.

Advertisement

Læs mere: Her er værterne i Dansk Melodi Grand Prix 2024

Baseret på nedenstående saloversigt fra DR Koncerthusets hjemmeside, så sælges der kun billetter foran scenen, hvilket vil reducere antallet af pladser en del. DR Koncerthuset kan normalt rumme ca. 1800 personer, men trækker man pladserne på de bagerste terrasser fra, markeret med gråt herunder, vil man angiveligt reducere antallet med flere hundrede.

Det fremgår også at billedet, at der traditionen tro vil blive sat billetter til ståpladser til salg til Dansk Melodi Grand Prix.

Priserne vil spænde fra 395 kr. i prisgruppe C og 595 kr. i prisgruppe A samt ståpladser.

Billetterne sættes til salg her.