Skal du være Danmarks næste Eurovision-vinder? Indsend din sang til DR nu!

Foto: Michael Thygesen/www.good-evening-europe.dk

I maj måned opnåede Danmark sin bedste placering i Eurovision Song Contest siden 2014, da vikingen Rasmussen sluttede på en flot 9. plads med ‘Higher Ground’. Nu har du muligheden for at følge i Rasmussens succesfulde fodspor.

Vil du gerne have din sang med i Dansk Melodi Grand Prix 2019? Så er det nu, du skal sende den ind til DR.

Advertisement

Efter årets flotte resultat i Lissabon har DR’s underholdningschef Jan Lagermand Lundme store forhåbninger til de sange, der bliver indsendt til næste års danske konkurrence:

– Vi er inde i en rivende udvikling, så ambitionen for 2019 er selvfølgelig at finde den sang, som kan repræsentere Danmark på allerbedste vis i Israel til næste år.

Ligesom årets danske Grand Prix-vinder, så leder DR efter sange, der kan skille sig ud:

– Vi leder efter kvalitetssange med store omkvæd, som man husker. Når vi kommer til Eurovision, er der omkring 40 sange i alt, så hvis vi skal have en chance for at klare sig godt, skal vi komme med noget af høj kvalitet og noget, der skiller sig ud, så seerne kan huske os, siger Jan Lagermand Lundme.

Du kan sende sange ind hele året. Men hvis du sender dem ind senest den 26. september, så garanteres det, at DR’s jury tager dem med i betragtning til Dansk Melodi Grand Prix 2019.

Indsend din sang her

Læs reglerne for Dansk Melodi Grand Prix 2019 her

Hvor og hvornår Dansk Melodi Grand Prix 2019 afholdes er stadig ikke afsløret.

Første interview med Rasmussen | Præsentations-pressemøde i DR-byen januar 2018.