DMGP 2019: Portræt og interview med Humørekspressen – ‘Dronning af baren’

Sang nr. 6: Humørekspressen – ‘Dronning af baren’

(Sangskrivere: Christian Kroman, Søren Schou, Chang Il Kim, Peter Lützen)

Advertisement

Humørekspressen består af Pharfar, Klumben, Chapper og Peber. De har alle 4 haft kæmpe succes med deres tidligere musikalske projekter, men har siden 2017 lavet dansk musik sammen i Humørekspressen.

Pharfar er bedst kendt som rapper og producer i Bikstok Røgsystem, Klumben står bl.a. bag landeplagen ‘Faxe Kondi’, Chapper er kendt som børnevært på DR og Peber/Peter Lützen er guitarist i gruppen Panamah.

I 2017 udgav de albummet ‘En lille Én’, som bl.a. indeholder hittet ‘Godter på Vej’.

Sidste sommer skrev Humørekspressen, sammen med Dansktop-legenden Johnny Hansen, fodboldsangen ‘Så er der mål’ til støtte for det danske landshold ved VM, ligesom de leverede ‘Hjerter af Guld’ – En hyldestsang til de danske sportsudøvere ved Vinterlegene i PyeongChang sidste år.

Gruppen er i øjeblikket i fuld gang med en landsdækkende bodegaturné, ligesom de senere på året skal give koncert sammen med Birthe Kjær.

I Melodi Grand Prix synger de ‘Dronning af baren‘, som de selv har skrevet.

“Dronningen af baren er over det hele. Hun kan være alle vegne. Hende man får øje på. Og man gad godt stå lidt tæt på hende. Og spørge hende, hvad klokken er, selvom man har ur på.”

Interview med Humørekspressen

Lyt til ‘Dronning af Baren’

Mere Humørekspressen

[gee_vote img_header=”Billede” element_header=”Sang” id=10]