Vanvittig vokalperformance fra den danske sangerinde, sangskriver og tredobbelte Grand Prix-deltager Jeanette Bonde, som i dag udkommer med singlen ‘More Than She Does’.


I 2017 debuterede Jeanette Bonde som solist og sangskriver i Dansk Melodi Grand Prix med ‘Hurricane’, og har siden da været med til at skrive både ‘Signals’ til KARUI og ‘Anywhere’ til Simone Emilie, ligesom hun også har været involveret i den britiske udvælgelse til Eurovision.

Jeanette er desuden den danske stemme bag Jessie J’s sang i Ice Age 5, og hun blev hørt over 2,5 mio. gange på YouTube, da hun i februar featurede som en af ‘De Små Priser’ i CBBs musikvideo “Livet Uden Filter”.

Advertisement

Samarbejde med Eurovision-vinder John Gordon

I dag udgiver Jeanette i eget navn singlen “More Than She Does” – et hårdtslående og edgy poptrack af særlig kvalitet og kaliber, hvor sangerinden demonstrerer en helt vanvittig vokalperformance. Singlen er skrevet af Jeanette Bonde selv sammen med produceren John Gordon, der bl.a. står bag “Satellite” (Lena), som sikrede Tyskland Eurovision-sejren i 2010.

“More Than She Does” får følgeskab af “Reach For Me” og en ny, akustisk version af Grand Prix-hittet “Hurricane “, som begge er skrevet og produceret i samarbejde med Jeppe Pilgaard, der pt. er nomineret som Årets Producer (Carl Prisen) som producer og co-writer på numre af Clara, Elisha, m.fl.

“More Than She Does” er kampen mellem det gode og det onde, der er i os alle. At ville have noget eller nogen så meget, at man vil gøre hvad som helst for at få det!

Jeanette Bonde.

Køb ‘More Than She Does’ på ITunes >>

Tekstligt er jeg gået teenage-drama-amok og har skrevet en histore om en pige, der er dybt forelsket i en fyr, som allerede har en kæreste. Hun kender ham ikke; hun vil bare have det, de har sammen.
– Græsset er ikke altid grønnere på en den anden – det er for det meste bare noget, vi tror!

Jeanette Bonde

Korsanger for Leonora til Eurovision i Tel Aviv

På dagen for Jeanette Bonde’s EP-release afslører sangerinden også en lille hemmelighed forud for Eurovision Song Contest 2019. Til Good Evening Europe fortæller Jeanette nemlig, at hun skal med det danske hold til Tel Aviv, hvor hun skal være korsanger for Leonora.

I tidens løb har Jeanette Bonde sunget kor for en lang række kendte navne, herunder Stine Bramsen, Peter A.G., Ulige Numre, Simon Kvamm og Shaka Loveless. Med Jeanette på holdet må Leonora siges at få den bedst tænkelige vokale støtte, og samtidig en yderst erfaren sangerinde ved sin side.


Om Jeanette Bonde:
Jeanette Bonde er uddannet sanger og sangskriver fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus og er både en dygtig håndværker og en passioneret artist. På grund af sin store stemme er hun bl.a. blevet kaldt en “dansk Adele” og en “hvid Aretha Franklin”, og hun formår at synge de velskrevne ord fra hjertet.

Hun har stået på scenen med et væld af danske og udenlandske artister, bl.a. Burhan G, Wafande, Jacob Dinesen, Stine Bramsen, Peter A.G. og Josh Groban og er i New York blevet coachet af Whitney Houstons og Chaka Khans korsanger Karen Bernod.

Lyt til ‘More Than She Does’ på Spotify

Comments are closed.